25manna vaihtuu Halikko-viestiin

Alkuperäisen suunnitelman mukaan Kalevan Rastin oli tarkoitus osallistua lokakuiseen 25manna-viestiin kahdella joukkueella. Halikko- ja SM-EP -treeni su 7.10 klo 11.00 Tornivaara. Samalle viikonlopulle osuu kuitenkin useampia tapahtumia, joissa seuran kärkisuunnistajat kilpailevat. Oskari Silvennoinen on jo valittu Sveitsissä järjestettävään Nuorten Eurooppa cupiin, johon Suomi osallistuu ensimmäistä kertaa. Seuran suunnistajia on ilmoittautunut myös Vaarojen maratonille.

 

Elokuun kokouksessa johtokunta päättikin siirtää tähtäimen Halikko-viestiin, joka on 25mannan suomalainen vastine. Halikko-viesti on 15-osuuksinen seuraviesti, joka järjestetään nyt 30. kerran Salon seudulla. Tapahtuma kerää vuosittain noin 1500 osallistujaa. Joukkueet koostuvat eri-ikäisistä suunnistajista: nuorimmat ovat vasta 14-sarjalaisia, vanhimpien ollessa yli 60-vuotiaita. Osuuspituudet vaihtelevat 3 kilometristä 7 kilometriin. Tänä vuonna Halikko-viesti juostaan lauantaina 13.10. Samasta kilpailukeskuksesta ja osittain samassa maastonosassa ratkotaan erikoispitkien matkojen Suomen mestaruudet sunnuntaina. Yhdellä reissulla pääsee siis osallistumaan kahteen kilpailuun.

 

Seuran tavoitteena on saada kasaan kaksi joukkuetta Halikko-viestiin. Salosta on varattu hotellimajoitusta perjantaista sunnuntaihin, varaa paikkasi myClubissa (tai spostilla toimisto@kalevanrasti.com). Ilmoita viestihalukkuutesi toimiston sähköpostiin viimeistään sunnuntaina 30.9. Joukkueisiin tarvitaan junioreita, aikuisia ja ikähenkilöitä; kirmaa sinäkin mukaan!

Halikko-viestin kilpailukutsu

Majoitusvaraus myClubissa