Aaro suuntaa Latvian maailmancuppiin

Loppuviikosta suunnistettava maailmancup kisataan ensi vuoden MM-kilpailujen tapaan Latviassa. Aaro Asikaiselle tulevat startit ovat tälle kaudelle ensimmäiset maailmancupissa.

Tottakai kisakutsu oli mieleinen. Valmentaja totesi, että taas menivät hyvät suunnitelmat uusiksi. SM-kisojen täyttämä syksy saa nyt lähtölaukauksen maailmancupista, perjantaina keskimatkalla ja lauantaina viestissä kisaava Aaro toteaa.

Aaro keväällä kisoissa Göteborgissa
Aaro keväällä kisoissa Göteborgissa

Asikaisen tavoin maailmancupkautensa avaa myös Thierry Gueorgiou. Urheilijana kevään kiertueelle osallistunut ranskalainen kokee Latviassa tulikasteensa Ruotsin maajoukkueen päävalmentajana.

Olin hieman peloissani, kuinka elämä urheilu-uran jälkeen jatkuu. Tiesin, että tyhjiön välttämiseksi on pysyttävä liikkeessä. Olen onnistunut siirtymässä mielestäni aika hyvin, Lèon-pojan syntymän ja töihin valmistautumisen ohessa ajankäyttöä ei ole tarvinnut miettiä Thierry kertoo sähköpostitse ajastaan MM-kilpailujen jälkeen.

Elokuun alussa valmentajan tehtävät aloittanut Thierry odottaa Latvian maailmancupia ensimmäisenä todellisena koitoksenaan nykytoimessa. Omien kilpailurutiinien sijaan hän keskittyy näkemään kisat valmentajan silmin ja urheilijoihin kisaoloissa tutustuen.

Suunnistusliiton uutinen

Kisasivut