Aika varata tulevan kesän kuntorastijärjestelyvuorot!

Talviurheilukautta on vielä jäljellä, mutta jo tässä vaiheessa on aika suunnata katseita kohti ensi kesän kuntorastikautta. Nimittäin nyt ovat ensi kesän kuntorastien järjestelyvuorot varattavissa.

Kuntorastien järjestäjä vastaa ratasuunnittelusta, tapahtumapäivän järjestelyistä (rastienvienti, lähtevien kirjaaminen, tulosten ottaminen jne) sekä rastien poiskeräämisestä tapahtuman päätyttyä. Tulospalvelu hoidetaan Navisport-järjestelmällä, johon ratamestarit perehdytetään. Kuntorastiratamestarin uraa aloittelevaa ratamestaria tuetaan myös muuten tarpeen mukaan esimerkiksi ratasuunnittelussa.

Kuntorastitapahtumien järjestäjäinfo järjestetään keskiviikkona 29.3.2023 klo 18-20 Itä-Suomen liikuntaopistolla.

Kuntorastien ratamestaria ja hänen apulaistaan odottaa vaivanpalkkana kausikortti kesän tapahtumiin. Päivämäärien ja maastojen varaukset tapahtuvat alla olevan linkin kautta. Ratamestarille lähetetään suunnittelua varten kartta sekä muut toimintaohjeet ilmoitettuun osoitteeseen.

Kuntorastivuorojen varauskalenteri 2023

Kysymyksiä kuntorastien järjestämisestä tai apua vuorojen varaamiseen saa Börje Vartiaiselta sähköpostiosoitteesta borje.vartiainen@kalevanrasti.fi

Tervetuloa mukaan rakentamaan rastikesää 2023!