Hippo-suunnistuskoulu

Kalevan Rasti järjestää alkukesästä 2018 Hippo-suunnistuskoulun uusille suunnistajanaluille! Tavoitteena on hauskanpidon lisäksi opetella kartanlukua, karttamerkkejä, reitin suunnittelun alkeita, leimaamista ja ehkä hetkittäin jopa eksymistä. Halutessaan pääsee myös kokeilemaan kisaamista punamustissa väreissä tutun porukan kannustamana!

Suunnistuskoulu järjestetään pääasiassa maanantaisin 14.5.-11.6. klo 17.30 eri puolilla Joensuuta/lähialueita Ketunlenkkien yhteydessä. Lisäksi suunnistuskoulu sisältää tutustumisen kuntorasteihin torstaina 24.5. Lehmon koululla. Viimeisellä kerralla 11.6. osallistumme myös ryhmänä (tai halutessaan yksinään) Ketunlenkillä järjestettävään Kettu-kisaan.

Suunnistuskoulun hintaan (50e) kuuluu lainattava KR:n paita, ohjatut harjoitukset (touko-kesäkuussa suunnistuskoulu ja elokuusta eteenpäin ketturyhmät), vakuutus ja myös mahdolliset myöhemmät osallistumiset kisoihin vuoden 2018 aikana. Lisäksi tarjoamme vanhemmille mahdollisuuden osallistua ohjattuun suunnistusopastukseen  24.5. suunnistuskoulun ja kuntorastien yhteydessä.

Ensimmäisen kerran voit käydä kokeilemassa lajia veloituksetta. Mukaan tarvitset säänmukaiset ja metsänkestävät varusteet, iloisen mielen ja vauhdikkaat jalat! Suomen lämmin kesä, metsä ja sinne piilotetut rastit odottavat löytäjäänsä. Tervetuloa mukaan!

 

Hippo-suunnistuskoulun ohjelma 2018

 

Ma 14.5. klo 17.30: Aavaranta/Noljakka (karttamerkit)

Alussa lyhyt info vanhemmille suunnistuskoulusta ja muusta toiminnasta

 IMG-20180410-WA0009

Ma 21.5. klo 17.30: Lykynlampi (Kartanluku, kartan suuntaaminen)

 

To 24.5. klo 17.30: Lehmon nurmikenttä (tutustuminen kuntorasteihin,

vanhemmille mahdollisuus osallistua suunnistusopastukseen) HUOM! Parkkeeraus os. Lammintie 2

 

Ma 28.5. klo 17.30: Onttolan uimalampi (reitin suunnittelu)

 

Ma 4.6. klo 17.30: Ukonharju pohjoisosa (kompassi/leimausrata)

 

Ma 11.6. klo 17.30: Siilainen (Kettukisat + päättäjäiset)

 

Hinta 50e (nuoren jäsenmaksu) sisältää: ylläolevat ohjatut harjoitukset, ilmaisen osallistumisen Ketunlenkkeille ja KR:n järjestämille kuntorasteille kesän ajan, vakuutuksen, KR:n paidan lainattavaksi, osallistumismaksut kansallisiin kisoihin vuoden 2018 aikana, osallistumisen Kettu-ryhmien toimintaan syksyllä 2018.

HUOM! Suunnistuskoulu on TÄYNNÄ 2.5.2018. Voit ilmoittautua varasijalle jonottamaan peruutuspaikkoja. Mahdolliset peruutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu tästä

 

Lisätietoja: Katri Kolmonen, p. 050 4922938, katri.kolmonen@gmail.com

PS. Jotta takaisimme kaikille lapsille mahdollisimman henkilökohtaisen opastuksen, suunnistuskoulun osallistujamäärää rajoitettu. Ilmoittauduthan siis ajoissa ehtiäksesi mukaan!

PPS. Kaipaamme mukaamme myös uusia vanhempia! Jos siis pysyt suunnilleen kartalla kuntorasteilla ja haluat jakaa suunnistuksen iloa myös lapsille, otathan yhteyttä! Kaipaamme lisäkäsiä ja -silmiä hyvin erilaisiin ja eritasoisiin tehtäviin.

 

Hippo-suunnistuskoulun esite

Hippo-suunnistuskoulun ohjelma