Horror-suunnistuksen tulokset ja avoimia harjoituksia Käsämässä 8.11. ja 9.11.

Jaamankankaalla Välilammilla suunnistettiin lauantaina 2.11. Horror-teemalla. Tapahtuma oli Ketturyhmien ideoima Miran toimiessa vastaavana järjestäjänä. Tapahtuman tuotto menee nuorten leirikassaan käytettäväksi mm. ensi vuoden Leimaus-leirin tukena. Talviset olosuhteet verottivat varmasti osanottoa, sillä paikalle rohkeni vain nelisenkymmentä innokkainta. Ideaa pidettiin kuitenkin kannatettavana ja esitettiin toiveita samalla konseptilla järjestettävistä itsenäisyyspäivän ja pikkujoulun rasteista. Ei vielä luvata mitään, mutta jätetään asia hautumaan.

Suunnistamaan pääsee joka tapauksessa ensi perjantaina ja/tai lauantaina avoimessa harjoituksessa Liperin Käsämässä. Tarjolla on mahdollisuus suunnistaa sekä päivänvalossa että pimeällä. Alla lisätietoa:

LipTa / KR, avoimet harjoitukset Käsämässä pe 8.11 ja la 9.11.,ei karttamaksua.
Huom. Koska lauantaille on luvattu huonoa säätä, harjoitukset voi halutessaan tehdä jo perjantaina – tai vaikka molempina!
Päivitetyt lähtöajat: Perjantai klo 15-18 (pimeä tulee n. klo 17), lauantai klo 10-12 ja klo 17-18.
Radat: A 5,0 km, B 3,4 km ja 2,4 km (helppo), sekä yö 4,3 km ja 2,3 km (helppo) – eri radat kuin päivällä, mutta samoja rasteja.
Kartta 1:10 000, koko A4. Karttojen ennakkovaraukset: erkki.kettunen@atk-rasti.fi – tulostetaan lisää tarvittaessa.
Osoite: Takaharjuntie 15, Liperi. Teboililta 1,5 km Käsämä-Sotkuma tietä (Luovin kautta ei pääse) ja siitä 1,5 km Takaharjuntietä, oheisen karttalinkin mukaan: https://atk-rasti.fi/yhteystiedot/
Suosikaa kimppakyytejä, pysäköintitilaa rajoitetusti! Lämmintä pukeutumistilaa ja WC löytyy…
Tervetuloa!

Horror-suunnistuksen tulokset

Horror-suunnistuksen väliajat

Käsämän harjoituksen tulokset