Infotilaisuus kuntorastien ja Ketunlenkkien järjestäjille

On hanget korkeat nietokset, mutta kuntorastikausi starttaa jo ensi viikolla! Järjestämme ensi viikon tiistaina 10.4. klo 17.30 Riverian Taitotalolla (Kaislakatu 3) infotilaisuuden tapahtumajärjestäjille. Tilaisuudessa käydään läpi ratasuunnitteluohjelman käyttöä, tapahtumien liikenneasioita, tapahtumissa hyväksymämme maksutavat ja muita ajankohtaisia asioita. Paikalla jaetaan myös ratamestareiden kausikortit. Tarjolla kahvia ja pullaa, tervetuloa!

 

Tilaisuuteen ovat tervetulleita jo tapahtumajärjestelyihin ilmoittautuneiden ohella kaikki asiasta kiinnostuneet. Alkavalla kaudella moni tapahtuma on vielä vailla järjestäjää. Kuntorasti-infon ei ole tarkoitus nostaa kynnystä osallistua tapahtumien järjestelyihin, vaan yhtenäistää tapahtumien toimintamallia ja tarjota tukea järjestelytehtävissä toimiville. Voit osallistua infotilaisuuteen vaikka et halua olla tapahtuman vastaava järjestäjä, mutta olet kiinnostunut osallistumaan järjestelyihin jossakin roolissa. Kuntorastien järjestäminen on oiva tapa perehtyä ratamestarin tehtäviin. Ketunlenkin järjestäjän ei tarvitse huolehtia ratasuunnittelusta eikä ajanotosta, sillä radat on suunniteltu valmiiksi eikä tuloksia lasketa. Tehtävänä on rastien vienti, ilmoittautumisten ottaminen ja rastien haku, joista selviää yhdellä iltapuhteella. Jos mahdollista lapset kannattaa värvätä mukaan järjestelytehtäviin, koska he ovat innokkaita apulaisia ja saavat samalla tärkeitä kokemuksia. Järjestelyihin osallistuva saa palkaksi paitsi hyvän mielen, myös kausikortin kuntorasteille!

 

Apua järjestelytehtäviin on tarjolla infotilaisuuden jälkeenkin. Toimistolta saa apua ja tukea, ja tarvittaessa järjestämme vaikka kaverin avuksi. Kuntorastit ja Ketunlenkit järjestetään pääasiassa vapaaehtoisvoimin. Tule mukaan osallistumaan!

Tiedustelut ja imoittautumiset infotilaisuuteen sähköpostitse toimisto@kalevanrasti.fi tai p. 044-3772314 / Mervi