Jan Petrzela ja Lauri Nenonen Kalevan Rastiin

Jan Petrzela on EM-viestin hopeamitalisti tältä keväältä ja 22-vuotiaan miehen meriiteistä löytyy myös kaksi nuorten MM-hopeaa vuodelta 2012. Janin aikaisempi seura oli ruotsalainen OK Kåre. Jan opiskelee oikeustieteitä ja asuu Helsingissä.

– Asun vuoden Suomessa ja Kalevan Rasti voi auttaa minua kehittymään suunnistajana. Liityn varmaankin tämän hetken parhaimpaan seuraan maailmassa, joten valinta oli aika helppo, kertoo Jan.

Janin world of o -profiili      Janin blogi

Myös Joensuussa fysioterapiaa opiskeleva SK Vuoksen kasvatti Lauri Nenonen vaihtaa Kalevan Rastiin. Lauri on hiihtosuunnistuksen nuorten MM-kultamitalisti pitkältä matkalta ja viestistä. ”Hisu-Late” on edustanut Suomea myös suunnistuksen puolella parhaana saavutuksena 24:s sija nuorten MM-keskimatkalta.

– Kiitos vain SK Vuokselle menneistä vuosista, nyt on aika uusille haasteille. Haluan kehittyä suunnistajana ja mikä olisi parempi kuin treenata parhaiden kanssa?, kysyy Lauri.

Laurin world of o -profiili

Jan vasemmalla ja Lauri oikealla. Uudet Kalevan Rastin miehet ovat parhaillaan mukana Kalevan Rastin Tiomila-leirillä ja he juoksevat myös Smålandskavlenissa.

JanLauri