Kalevan Rasti järjestää kuntorastit muunnettuna ja siirtää kevätkokouksen tuota tuonnemmaksi

Kalevan Rastin johtokunta päätti aloittaa kevään kuntorastit normaalin aikataulun mukaan 9.4.2020 alkaen. Kuntorastit järjestetään normaalista poiketen siten, että kartat noudetaan sovitusta paikasta tai toimitetaan osallistujalle sähköisesti ja rastiliput ovat maastossa useamman päivän ajan. Ajanottoa eikä tulospalvelua järjestetä. Näin rasteilla käynti on mahdollista ilman kontaktia toiseen ihmiseen. Omatoimikuntorasteilla noudatetaan sillä hetkellä voimassa olevia viranomaismääräyksiä ja ne saattavat aiheuttaa muutoksia kuntorastitoimintaan lyhyelläkin varoitusajalla.

Seura tiedottaa tarkemmin käytännön järjestelyistä torstaina 2.4.2020 sosiaalisessa mediassa sekä kuntorastisivuillamme.

Kalevan Rastin kevätkokous siirtyy tuota tuonnemmaksi. Ilmoitamme päivämäärästä, kun kokous on mahdollista järjestää. Seuran säännöt ei mahdollista kokouksen järjestämistä netin kautta, vaan kaikilla jäsenillä on oltava mahdollisuus osallistua kokoukseen paikan päällä. Koska se ei ole nyt mahdollista, siirretään kokous pidettäväksi myöhemmin. Tämän on myös Suomen Olympiakomitean ehdotus urheiluseuroille.

Nuorten ja lasten toiminta on keskeytetty toistaiseksi. Lapsia ohjataan omatoimiseen harjoitteluun. Seuran avoimet taitoharjoitukset pyörähtävät käyntiin niin ikään omatoimisina pääsiäisen jälkeen lumitilanteen sen salliessa. Kalenteri ja toimintaohjeet tullaan päivittämään 5.4.2020 mennessä.

Kalevan Rastin toimisto on kiinni toistaiseksi. Mikäli sinulla on kysyttävää, voit lähettää sähköpostia osoitteella toimisto@kalevanrasti.fi tai soittaa toimiston numeroon 044-3772314. Yhteyshenkilönä kysymyksissä, jotka liittyvät koronan vaikutuksiin seuratoimintaan, toimii seuran varapuheenjohtaja Eeva Punta (puh. 0400-298465 tai etunimi.sukunimi@gmail.com).