Kettukisat

 

Kalevan Rasti järjestää vuonna 2019 neljä nuorille suunnattua suunnistuskilpailua eli Kettukisaa. Sarjat tytöille (D) ja pojille (H) seuraavasti: H/D16, H/D 14, H/D12TR, H/D10RR ja H/D8RR. Lisäksi rastiralli perheen pienimmille vanhempien kanssa yhdessä kuljettavaksi. Kettukisat kuuluvat suunnistuskoulun ohjelmaan, ja ovat muillekin Kalevan Rastin alle 16-vuotiaille jäsenille ilmaisia. Osanottomaksu 8 € muille kuin Kalevan Rastin jäsenille. Kaikki osallistujat palkitaan.

RR eli rastireittiradalla rastilta toiselle kulkee nauha, joka auttaa nuorta suunnistajaa. Rastireitin nauha kuitenkin tekee matkalla mutkia, jolloin nauhalta oikaisemalla voi päästä radan läpi helpommin ja nopeammin kuin nauhaa seuraamalla. TR eli tukireittiradalla on rastireitin tapaan metsässä kulkeva nauha, mutta tukireitin rastit eivät kuitenkaan ole nauhan reitillä, vaan lyhyen matkan päässä nauhasta.

Rastiralli on suunnistusmahdollisuus niille lapsille, jotka eivät vielä ole valmiita kilpailemaan. Rastirallissa on sama rata kuin 10- ja 8-vuotiaiden rastireittisarjoissa. Rastiralliin voi osallistua muiden kilpailijoiden lähtöjen jälkeen. Rastiralliin voi ilmoittautua paikan päällä. Osallistujalla on mahdollisuus kulkea parin tai saattajan kanssa, ja kaikki palkitaan. Lähdössä Rastirallilaisille annetaan samanlainen opastus kuin RR-kilpailusarjalaisille.

Tarjolla myös avoin sarja, jossa voivat suunnistaa kaikki halukkaat, osanottomaksu 8 €. Emit -vuokra 2 €. Osanottomaksut tilisiirrolla FI1857700510023481 (viestikenttään kilpailijan nimi ja kisapäivä) tai kisapaikalla käteisellä. Kilpailuissa ensimmäiset lähdöt ovat lauantaina/sunnuntaina klo 11 ja arki-iltaisin klo 18.

Kilpailut:

To 16.5. Kerolankangas Huom! Kettukisa järjestetään kuntorastien yhteydessä. H/D12 sarjoissa ei tukireittiä tällä kertaa.

Ilmoittautuminen ma 13.5. klo 20 mennessä mari.vaisanen@kalevanrasti.fi

Tulokset

Väliajat

Lähtöajat

Kilpailuohjeet

Ke 29.5. Lykynlampi

Tulokset

Väliajat

Lähtöajat

Kilpailuohjeet

Ilmoittautuminen 27.5 klo 20 mennessä mari.vaisanen@kalevanrasti.fi

La 24.8. Tohmajärvi, Vatala (järjestäjänä Keski-Karjalan Rasti)

Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet :

http://keskikarjalanrasti.blogspot.com/2019/08/tervetuloa-kisaamaan-vatalan-kankaille.html

KR maksaa osallistumisen kisaan.

 

Ilmoittautuminen KR:n järjestämiin Kettukisoihin sähköpostitse. Ilmoittautumisen yhteydessä mainittava nimi, sarja ja Emit -numero tai tarve vuokra-Emitille.

Lisää lasten suunnistusradoista Suunnistusliiton sivuilla

 

Kuva: Pentti Kakkinen