Kettukisat

 

Kesän 2019 Kettukisat ilmoitetaan huhtikuussa!

 

Kalevan Rasti järjestää vuonna 2018 kolme nuorille suunnattua suunnistuskilpailua eli Kettukisaa. Sarjat tytöille (D) ja pojille (H) seuraavasti: H/D16, H/D 14, H/D12TR, H/D10RR ja H/D8RR. Lisäksi rastiralli perheen pienimmille vanhempien kanssa yhdessä kuljettavaksi. Kettukisat kuuluvat suunnistuskoulun ohjelmaan, ja ovat muillekin Kalevan Rastin alle 16-vuotiaille jäsenille ilmaisia. Osanottomaksu 8 € muille kuin Kalevan Rastin jäsenille. Kaikki osallistujat palkitaan.

RR eli rastireittiradalla rastilta toiselle kulkee nauha, joka auttaa nuorta suunnistajaa. Rastireitin nauha kuitenkin tekee matkalla mutkia, jolloin nauhalta oikaisemalla voi päästä radan läpi helpommin ja nopeammin kuin nauhaa seuraamalla. TR eli tukireittiradalla on rastireitin tapaan metsässä kulkeva nauha, mutta tukireitin rastit eivät kuitenkaan ole nauhan reitillä, vaan lyhyen matkan päässä nauhasta.

Rastiralli on suunnistusmahdollisuus niille lapsille, jotka eivät vielä ole valmiita kilpailemaan. Rastirallissa on sama rata kuin 10- ja 8-vuotiaiden rastireittisarjoissa. Rastiralliin voi osallistua muiden kilpailijoiden lähtöjen jälkeen. Rastiralliin voi ilmoittautua paikan päällä. Osallistujalla on mahdollisuus kulkea parin tai saattajan kanssa, ja kaikki palkitaan. Lähdössä Rastirallilaisille annetaan samanlainen opastus kuin RR-kilpailusarjalaisille.

Tarjolla myös avoin sarja, jossa voivat suunnistaa kaikki halukkaat, osanottomaksu 8 €. Emit -vuokra 2 €. Osanottomaksut tilisiirrolla FI1857700510023481 (viestikenttään kilpailijan nimi ja kisapäivä) tai kisapaikalla käteisellä. Kilpailuissa ensimmäiset lähdöt ovat lauantaina/sunnuntaina klo 11 ja maanantaina klo 18.

Kilpailut:

su 27.5. Lykynlampi, ilmoittautuminen to 24.5. klo 20 mennessä

Kilpailuohjeet

Ilmoittautuneet

Tulokset

Väliajat

ma 11.6. Siilainen, Huom! Kettukisa järjestetään Ketunlenkin yhteydessä.

Ilmoittautuminen su 10.6. mennessä mari.vaisanen@kalevanrasti.fi tai tapahtumapaikalla.

Kilpailuohjeet

Tulokset

Väliajat

la 22.9. Välilammet ilmoittautuminen to 20.9. klo 20 mennessä. Huom! Tukireittiä ei ohjelmassa tällä kerralla, tilalla sarjat H/D 12.

Kilpailuohjeet

Lähtöajat

Tulokset

Väliajat

Ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen ari.piitulainen@kalevanrasti.fi tai puhelimella 0405 312 963 iltaisin klo 17-20. Ilmoittautumisen yhteydessä mainittava nimi, sarja ja Emit -numero tai tarve vuokra-Emitille.

Lisää lasten suunnistusradoista Suunnistusliiton sivuilla