Kompassi-tapahtumat 2022

 

Kompassi-tapahtumat ovat lasten matalan kynnyksen kynnyksen suunnistustapahtumia, jotka tarjoavat mukavia mahdollisuuksia suunnistaa erilaisissa maastoissa, kisailla ja saada kavereita. Olennaista on helpot radat ja turvalliset ympäristöt sekä innostavan tapahtuman elementit. Kompassi-tapahtumat :

Kompassi-cup 

Kompassi-cup tapahtumien kilpasarjoissa 13-14 -vuotiaat kuuluvat Kultakompassi-sarjaan, 11-12 -vuotiaat Hopeakompassi-sarjaan ja 10-vuotiaat ja sitä nuoremmat Pronssikompassi-sarjaan. Tapahtumissa voi olla myös, järjestäjästä riippuen, sarja 15-18-vuotiaille suunnistajille varsinaisten Kompassi-cup sarjojen ulkopuolella, Platinakompassi. Osallistuminen vaatii SSL:n lisenssin eli kilpailuluvan. Lisäksi Kompassi-tapahtumissa on mahdollista osallistua For Fun-sarjoihin, joihin ei vaadita lisenssiä.

Kompassi-cupiin kuuluu pistelasku, mihin huomioidaan kauden viidestä osakilpailusta kunkin suunnistajan neljän parhaan osakilpailun tulos.

Cup-pisteet

Alueella keväästä syksyyn käytäviä cup-osakilpailuja on 5 kpl, joista loppupisteet lasketaan 4 parhaan kilpailun osalta. Mikäli alue päättää järjestää vähemmän osakilpailuita, lasketaan yhteispisteisiin vastaavasti aina yhden osakilpailun verran vähemmän, kuin tapahtumien kokonaismäärä.

Kompassi-viesti : 

Pohjois-Karjalan Kompassi-viesti järjestetään 9.8 Lykynlammella.

Kompassi-leiri : 

Alueen Kompassi-leiri on syys-lokakuussa.

valtakunnallinen tapahtuma :

Nuorten superviikonlopun yhteydessä elokuussa.

 

Kalevan Rasti järjestää Kompassi-tapahtumia yhdessä Keski-Karjalan Rastin ja Liperin Taimen kanssa :

Pohjois-Karjalan Kompassi-cup 1.osakilpailu 24.5 Linnunlahdella

 * kilpailukutsu

 

 

 

Aiemmin järjestimme Kettukisoja.

 

 

Kuva: Pentti Kakkinen