Ketunlenkkikausi alkaa maanantaina 4.5. Siilaisilla

Kauan odotettu Ketunlenkkikausi 2015 alkaa maanantaina 4.5 Siilaisten maastossa.

Ketunlenkki on lapsille tehty suunnistustapahtuma kesäkaudella maanantai-iltaisin. Radat (1 km, 2 km ja 3 km) kulkevat turvallisissa ja helppokulkuisissa lähimaastoissa. Lyhin rata kulkee teitä ja polkuja pitkin, ja se on kuljettavissa myös lastenvaunuilla. Vapaa lähtöaika klo 17.00 – 18.30. Osanottomaksu 2 €, Kalevan Rastin jäsenille ilmainen. Sanomalehti Karjalainen tarjoaa kestotilaajan etuna Karjalaisen etukortin esittämällä ilmaiset Ketunlenkin kevätkauden ajan.

Suunnistusopetusta kaipaaville lapsille ja nuorille on tarjolla kaksi eri valmennusryhmää. 13-16-vuotiaille nuorten valmennusryhmä, ja 9-12-vuotiaille Ketunlenkki pro-ryhmä. Harjoituksiin osallistuville kokoontuminen tapahtuu Ketunlenkin lähtöpaikalla joka maanantai 17.30.

Kaudella 2015 Ketunlenkin yhteydessä järjestetään neljän osakilpailun Ketunlenkki cup, jonka tarkoituksena on tutustuttaa lapsia myös sellaiseen suunnistukseen, mitä kilpailuissa on luvassa. Ketunlenkki cupissa tarjolla on rastireitti eli RR (-> 10v), tukireitti eli TR (11-12v.) ja tavallinen suunnistus (13v.->). Lapset voivat suunnistaa radan joko ajanotolla tai ilman. Tällä kaudella radat on piirretty valmiiksi karttoihin ja käytössä ovat ihan oikeat rastinmääritteet.

Ketunlenkkisivut

 

Ketunlenkkikalenteri 2015

KLkalenteri2015_kuva