Keväistä pöhinää

Kuntorastikausi on käynnistynyt mukavasti, ja ensi viikolla on jo aika siirtyä metsämaastoihin! Joensuun seudun kuntorastien maastokausi avataan virallisesti Lykynlammella torstaina 3.5. Rastien etsimisen ja löytämisen ohella tarjolla on muutakin. Kuntosuunnistusvaliokunta perehdyttää uusia suunnistajia lajiin ja kuntorastien toimintatapoihin. Tätä aikuisille tarkoitettua suunnistusopastusta on tarkoitus jatkaa muidenkin kevään kuntorastien yhteydessä. Lykynlammen majan vanhalla puolella on myynnissä Kalevan Rastin ja Joensuu-Jukolan asusteita sopuhintaan. Ehkäpä jotakin palauttavaa tarjoiluakin saadaan järjestettyä. Tervetuloa suunnistamaan! Tai talkoilemaan! …mikäli haluat osallistua tapahtuman järjestelyihin, ilmoittaudu Merville toimisto@kalevanrasti.fi 

 

Tapahtumassa on myös mahdollisuus ilmoittautua Kalevan Rastin Venla- ja Jukola-joukkueisiin. Lahti-Hollola Jukolaan on jo ilmoitettu viisi Jukola-seitsikkoa ja kuusi Venla-nelikkoa, ja toivon mukaan ilmoitetaan vielä lisää joukkueita ennen kuin toinen ilmoittautumiskynnys sulkeutuu 9.5. Ilmoittautuminen on avoin kaikille Kalevan Rastin jäsenille, lähde rohkeasti mukaan! Lisenssin omaavat jäsenet ilmoittautuvat Irmassa, mutta ilmoittautumisia otetaan vastaan myös sähköpostitse ari.piitulainen@kalevanrasti.fi. Ilmoittaudu ja kerro osuustoiveesi viimeistään maanantaina 7.5. Kevään kuntorastit ovat parasta treeniä kohti Jukolaa. Kuntorastien ohjelmassa on useita suppamaastoja, jotka vastaavat hyvin Jukolan maastotyyppiä. Ehdit vielä nauttia suppakuurin!

 

Tutustu myös taitoharjoituskalenteriin. Taitoharjoitukset ovat vaativia suunnistusharjoituksia viikoittain vaihtuvin teemoin. Keväällä taitoharkoissakin suunnataan hienoihin supikoihin. Taitoharjoitukset soveltuvat hyvin myös kuntosuunnistajan Jukola-harjoituksiksi. Harjoituksissa ei oteta aikaa, ja tarvittaessa rataa voi lyhentää itselleen sopivaksi. Kalevan Rasti järjestää taitoharjoitukset keskiviikkoisin klo 18 (syksyllä eri aikoihin, katso kalenterista harjoituskohtaisesti). Harjoitukset ovat avoimia, eikä karttamaksua ole. Osallistuminen edellyttää ilmoittautumista edellisenä päivänä klo 16 mennessä. Ilmoittaudu myClubissa (jäsenet) tai sähköpostilla toimisto@kalevanrasti.fi (seuraan kuulumattomat). Tervetuloa mukaan treeneihin!