Kuntosuunnistusinfo

Joensuun seudun kuntorastit järjestetään kaudella 2022 tiistaisin ja torstaisin. Kalevan Rasti järjestää kuntorastit torstai-iltaisin ja lokakuussa lauantaisin. Tiistairastien järjestäjinä vuorottelevat Joen Suunta, Kontiolahden Urheilijat, Selkien Sisu sekä Liperin Taimi suunnistus. Kaikki kuntorastipaikat ja ajankohdat näet kalenterista ja Rastilippu.fi-palvelusta.

Omatoimirasteja jatketaan: suunnistamaan pääsee kuntorastitapahtuman jälkeen useamman päivän ajan. Tarkka aikataulu ilmoitetaan Rastilipussa ja urheiluseurojen palstalla Karjalaisessa julkaistavassa ilmoituksessa.

Maastoon pääsee ti ja to klo 17:00-18:30 välisenä aikana. Huom! Maastosta tultava pois ennen klo 20! Kauden viidellä viimeisellä kerralla lauantaisin maastoon pääsee klo 11:00-12:30.

Radat: A 6-7 km, B 5 km, C 3 km ja D eli perherata 1-2 km.

Kuntorastien hinta on 7 € / kartta.

Kalevan Rastin järjestämillä kuntorasteilla seuran jäsenet saavat kuntorastit hintaan 3 € /kartta. Seuran jäsenmaksu tulee olla maksettuna (45/80/90 €). Jäsenalennuksen saadakseen on esitettävä jäsenkortti puhelimesta tai myClubista tulostettuna järjestäjälle. Opiskelijoiden karttamaksu Sykettä-tarralla 3 €. 16-vuotiaat ja nuoremmat suunnistavat ilmaiseksi.

Kuntorastitapahtumissa on myynnissä myös sarjalippuja Kalevan Rastin kuntorasteille (torstaisin):

  • 10 krt / 50 € (KR:n jäsenille 25 €)
  •  5 krt / 30 € (KR:n jäsenille 15 €)
Kaikilla kuntorasteilla voi maksaa myös Smartumin Liikuntasetelillä (4 €) ja Kulttuurisetelillä (5 €), Tyky-kuntoseteleillä ja Virikesetelillä. Liikuntasetelillä maksettaessa tulee osallistujan maksaa vielä 3 €, jotta 7 € tulee täyteen. Erilaisilla edellä mainituilla seteleillä maksettaessa ei anneta rahaa takaisin.
Kalevan Rastin järjestämillä kuntorasteilla myös Smartum Saldo verkkomaksu, MyEdenred mobiilimaksu, tyky-online, Eazybreak ja ePassi hyväksytään maksutapoina. Näillä maksutavoilla maksaessa on näytettävä kuitti (puhelimen näytöllä tai paperinen) maksusta kuntorastijärjestäjälle.
EMIT-kortin vuokra 2 € /kpl.
Yrityksille on oma kansio, johon osallistuja kirjoittaa ilmoittautumisen yhteydessä nimensä myöhempää laskutusta varten (KR:n rasteilla).
Järjestämällä yhdet KR:n kuntorastit pääset muille KR:n kuntorasteille veloituksetta!

Tulokset ja väliajat kaikilta kuntorasteilta tulevat Kalevan Rastin sivuille mahdollisimman pian, useimmiten jo seuraavana päivänä. KR:n kuntorastien tulokset löytyvät myös Rastilipusta.

Kuntorasteille osallistujia ei ole järjestäjän puolesta vakuutettu, eli jokainen osallistuu omalla vastuullaan. Suosittelemme hankkimaan kuntosuunnistajan vakuutuksen. Myös puhelimen ottaminen mukaan metsään hätätapauksen varalta on suositeltavaa.

Esimerkki tienvarsipaikoituksesta ja tapahtumapaikan läpiajosta.
Esimerkki tienvarsipaikoituksesta ja tapahtumapaikan läpiajosta.
Lisätietoja p. 044 3772314, toimisto@kalevanrasti.fi

Tervetuloa!