Mervi jatkaa Tanelin jalanjäljissä seuratyöntekijänä

Kalevan Rastin seuratyöntekijänä toimii lokakuun alusta alkaen Mervi Pötry. Vuodesta 2007 Kalevan Rastia edustaneeseen aktiivisuunnistajaan ja seuratoimijaan olet saattanut törmätä tänä vuonna Jukolan vaihtoalueella, nuorten treeneissä, lasten- ja aikuisten suunnistuskoulussa tai suunnistuskilpailuissa.

Mielenkiinnolla hyppään Tanelin jalanjäljille. Vaikka olen ollut toiminnassa aktiivisesti mukana ja tiesin jo etukäteen valtaosan seuratyöntekijän tehtävistä, oli mukava että ehdimme muutaman päivän Tanelin kanssa tehdä töitä yhtä aikaa. Seuratyöntekijän tehtävänä on koordinoida seuran vapaaehtoisten toimijoiden työtä ja luoda sille edellytyksiä. Voisi kuvata, että paljolti se on ennakointia ja yhteispeliä.

Opintojen pariin suuntaava Taneli nyökyttelee Mervin ajatuksille

Ennakointi ja yhteispeli ovat ne, joilla homma saadaan toimimaan jatkossakin. Kiitokset kaikille yhteistyöstä! Ottakaa jatkossa Merviin rohkeasti yhteyttä ja muistakaa tehdä se ajoissa esimerkiksi suunnistustapahtumien suhteen. Useimmiten tulostin sanoo sopimuksensa irti silloin, kun kartat pitäisi tulostaa viime tingassa, opastaa Taneli myös seuraväkeä useamman ”tulipalon” kokemuksella.

Tanelin kanssa yhtä aikaa uusiin haasteisiin suuntaa Jukolan pääsihteeri Sami. Kalevan Rasti kiittää molempia ja toivottaa menestystä myös jatkossa!

Jukolan jälkipelit on saatu jo siihen vaiheeseen, että Jukolatoimiston viimeiset tavarat siirrettiin viime perjantaina tuttuun seuran tukikohtaan Supalle. Supan aukioloajat täsmentyvät viikon 40 aikana. Mervin tavoittaa sähköpostitse toimisto@kalevanrasti.fi ja puhelimella 044377231

 

t_m