Gueorgiou, Lüscher ja Hertner MM-mitaleille

Italian MM-kilpailut tarjosivat monenlaista draamaa. Thierry Gueorgiou voitti pitkän matkan MM-kultaa odotetusti ja on nyt ainoa kolmeen pitkän matkan voittoon yltänyt miessuunnistaja. Daniel Hubmann ja Olav Lundanes haastoivat jälleen ja kärkkyvät kahden pitkän matkan mestaruuden miehinä iskuetäisyydellä. Fabian Hertner jäi neljänneksi EM-pitkän matkan tapaan. Vauhti oli kilpailukykyistä, mutta Fabu lähti kiertämään hajontalenkkejä väärässä järjestyksessä. Kiril Nikolov oli tahmean kauden pääkisassa vahvasti yhdeksäs. Philippe Adamski oli 19:s. Naisten pitkällä matkalla Amelie Chataing oli 14:s.

 

WOC long Men: The big analysis

 

Sprintti ja sprinttiviesti

Jan Prochazka oli sprintissä kahdeksas ja sprinttiviestissä seitsemäs. Kiril Kikolov oli sprintin 14:s ja Aija Skrastina 21:s ja Philippe Adamski 28:s.

WOC sprint analysis

Janin mietteitä sprinttiviestistä

 

Hertner suunnisti hopeaa keskimatkalla

Miesten keskimatka oli erikoinen kilpailu, sillä Thierry Gueorgiou ylitti maaliviivan minuutin muita nopeammalla ajalla, mutta yksi rasti jäi vahingossa väliin ja tuloksena oli hylkäys. Hertner nousi hopealle. Jan Prochazka oli kymmenes ja Kiril Nikolov 31:s.

Sara Lüscher suunnisti hienosti neljänneksi, joka on hänen paras henkilökohtainen saavutus! Aija Skrastina ja Amelie Chataing suunnistivat sijoille 45) ja 46).

WOC Middle Men: The Analysis

WOC Middle Women: The Analysis

Sara Lüscher suunnisti viestikultaa

Sveitsin joukkue Sara Lüscher, Sabine Hauswirth ja Judith Wyder voitti kultaa. Sara avasi viestin täydellisesti vaihtaen kärjessä avausosuudelta. Aija Skrastina oli avausosuuden kolmas.

Miesten viestissä Fabian Herner avasi Sveitsin viestin toisena ja hopealle joukkue myös päätyi. Thierry Gueorgiou ankkuroi Ranskan pronssille. Jan Prochazka toi Tsekin maaliin kuudentena.