Nuorisokisat

Kalevan Rasti järjestää vuonna 2017 neljä yksittäistä nuorille suunnattua kilpailua. Kilpailut tulevat olemaan osa Savo-Karjalan nuorisocupia. Jokaisessa kilpailussa palkitaan tästä huolimatta erikseen. Sarjat tytöille (D) ja pojille (H) seuraavasti: H/D16, H/D 14, H/D12TR, H/D10RR ja H/D8RR. Lisäksi rastiralli perheen pienimmille vanhempien kanssa yhdessä kuljettavaksi.

RR eli rastireittiradalla rastilta toiselle kulkee nauha, joka auttaa nuorta suunnistajaa. Rastireitin nauha kuitenkin tekee matkalla mutkia, jolloin nauhalta oikaisemalla voi päästä radan läpi helpommin ja nopeammin kuin nauhaa seuraamalla. TR eli tukireittiradalla on rastireitin tapaan metsässä kulkeva nauha, mutta tukireitin rastit eivät kuitenkaan ole nauhan reitillä, vaan lyhyen matkan päässä nauhasta.

Rastiralli on suunnistusmahdollisuus niille lapsille, jotka eivät vielä ole valmiita kilpailemaan. Rastirallissa on sama rata kuin 10- ja 8-vuotiaiden rastireittisarjoissa. Rastiralliin voi osallistua muiden kilpailijoiden lähtöjen jälkeen. Rastiralliin voi ilmoittautua paikan päällä. Osallistujalla on mahdollisuus kulkea parin tai saattajan kanssa, ja kaikki palkitaan. Lähdössä Rastirallilaisille annetaan samanlainen opastus kuin RR-kilpailusarjalaisille.

Tarjolla myös avoin sarja, jossa voivat suunnistaa kaikki 16-vuotiaita vanhemmat. Osanottomaksu 8 €. Emit -vuokra 2 €. Osanottomaksut tilisiirrolla FI1857700510023481 (viestikenttään kilpailijan nimi ja kisapäivä) tai kisapaikalla käteisellä. Kilpailuissa ensimmäiset lähdöt ovat klo 11.

kilpailut:

la 13.5. Pärnävaara, ilmoittautuminen to 11.5. klo 20 mennessä

Kilpailuohjeet

Lähtöajat

Tulokset

la 20.5. Lehmon urheilukenttä, ilmoittautuminen to 18.5. klo 20 mennessä 

Kilpailuohjeet

Lähtöajat

Tulokset

Väliajat

la 16.9. Lykynlampi, ilmoittautuminen to 14.9. klo 20 mennessä

Kilpailuohjeet

Lähtöajat

Tulokset

Väliajat

la 23.9. Repokallio, ilmoittautuminen to 21.9. klo 20 mennessä

Kilpailuohjeet

Tulokset

Ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen ari.piitulainen@kalevanrasti.fi tai puhelimella 0405 312 963 iltaisin klo 17-20. Ilmoittautumisen yhteydessä mainittava nimi, sarja ja Emit -numero tai tarve vuokra-Emitille.

Lisää lasten suunnistusradoista Suunnistusliiton sivuilla