Ketturyhmät

Kalevan Rastin nuorten valmennusryhmät eli Ketturyhmät

siniketut eli suunnistuskoululaiset opettelevat suunnistuksen perusvalmiuksia eli karttamerkkejä, kartan suuntaamista ja maastossa liikkumista. Sinikettujen tavoitteena on oppia perustaidot niin, että uskaltaa lähteä suunnistusradalle yksin. Sinikettujen taitotaso on vaatimuksena jatkoryhmiin siirtymiselle.

Jatkoryhmissä pyritään tarjoamaan samankaltaisia haasteita, kuin suunnistuskisoissa tulee eteen. Yhdessä treenataan niin suunnistustaitoa kuin fysikkaakin.

valkoketut alle 10 v

punaketut 11-14 v

mustaketut 15-20 v

Nuorten valmennusryhmiin kuuluvat maksavat kilpailevan nuoren jäsenmaksun.

Talven harjoitukset

Kalevan Rasti järjestää nuorille viikkoharjoituksia läpi talven harjoituskauden. Ketturyhmäläisille on talven aikana harjoituksia pääasiassa keskiviikkoisin ja välillä myös viikonloppuna. Tiistaisin on mahdollisuus osallistua koko seuran juoksutreeniin Areenalla klo 16-17. Keskiviikkoisin on Pielisjoen koululla Karsikossa seuran yhteinen jumppa klo 19-20. Sunnuntai-iltaisin on myös Pielisjoen koululla seuran sählyvuoro klo 18:30-20. Treenit löytyvät myös seuran nettisivujen kalenterista, josta käy ilmi mahdolliset poikkeusaikataulut ja tarkemmat tiedot harjoituskohtaisesti.

Kerran kuussa pidetään harjoitusleiri tai yhteinen viikonloppuharjoitus. Leiriaikataulu tarkentuu syksyn aikana. Leirien lisätiedot ja ilmoittautuminen myClubin kalenterista.

Kalevan Rastin nuorten valmennustoimintaa johtaa Mari Väisänen