Nuorten valmennusryhmä

Kalevan Rasti järjestää nuorille viikkoharjoituksia läpi talven harjoituskauden. Maanantai-iltasin klo 18-19 on harjoitus vaihtuvalla teemalla (suunnistus, polkujuoksulenkki, hiihto) eri puolilla Joensuun keskustan lähistöä. Tiistaisin on Areenalla juoksuharjoitukset yli 13 -vuotiaille klo 19-20. Keskiviikkoisin on Karsikon koululla koko seuran yhteinen jumppa klo 19-20. Sunnuntai-iltaisin on myös Karsikon koululla seuran sählyvuoro klo 18:30-20. Treenit löytyvät myös seuran nettisivujen kalenterista, josta käy ilmi mahdolliset poikkeusaikataulut ja tarkemmat tiedot harjoituskohtaisesti.

Kerran kuussa pidetään harjoitusleiri tai yhteinen viikonloppuharjoitus. Leiriaikataulu löytyy alla olevasta harjoituskalenterista.

Ketunlenkin yhteydessä on kevätkaudella (15.5.-12.6.) suunnistuskoulu (yli 6-vuotiaille), jossa lapsi mukaan ohjattuun suunnistusharjoitukseen. Suunnistuskoulun hinta on 30 € / lapsi. KR:n jäsenille suunnistuskoulu on ilmainen. Mukaan pääset täyttämällä ilmoittautumislomakkeen. Suunnistuskoulun harjoitukset alkavat klo 18. Samaan tapaan suunnistuskoulu järjestetään myös syyskaudella 14.8.-18.9. Hinta on 30 € / lapsi, kuten keväälläkin. Keväällä suunnistuskoulussa aloittaneet voivat jatkaa syksyllä, mutta myös syksyllä voi tulla uutena mukaan.

Nuorten valmennuksesta vastaa Taneli Pantsar (toimisto(at)kalevanrasti.fi).

Nuorten ryhmän harjoituskalenteri

Nuoret hangilla
Nuoret hangilla