Pohjois-Karjalan Kompassi-tapahtumat alkavat!

Kalevan Rasti on mukana järjestämässä Suomen Suunnistusliiton alueellisia lasten ja nuorten matalan kynnyksen suunnistustapahtumia eli Kompassi-tapahtumia. Tapahtumat alkavat  Kompassi-cupin 1. osakilpailulla, joka suunnistetaan tiistaina 24.5 Joensuun Laulurinteellä (Linnunlahdentie 1).

Ensimmäisessä Kompassi-cup kisassa on tarjolla vauhdikkaat sprinttiradat aloittelijoille sopivassa helpossa maastossa. Kompassi-cupin kilpailukutsu ja myöhemmin kilpailuohjeet sekä lähtöajat ovat luettavissa tapahtuman nettisivuilla.

Kompassisarjat ovat Kultakompassi (H/D14), Hopeakompassi (H/D12) ja Pronssikompassi (H/D8 ja H/D10).  Kompassisarjoihin vaaditaan suunnistuksen kilpailulisenssi, joka lunastetaan Suomisportissa ja niihin ilmoittaudutaan Irmassa (suunnistuksen ilmoittautumisjärjestelmä). Kompassisarjojen lisäksi tapahtumassa on sarja myös 15-18-vuotiaille sekä kaikille avoin sarja. Kompassi-cup kilpailun yhteydessä järjestettävissä  For Fun- sarjoissa lapset ja nuoret voivat suunnistaa kilpailun minkä tahansa radan yksin tai kaverin tai saattajan kanssa. Avoimeen sarjaan ja For Fun-sarjoihin voi ilmoittautua kisakeskuksen infossa klo 18 mennessä ja osallistumiseen ei vaadita suunnistuksen kilpailulisenssiä. Sarjoissa on vapaat lähtöajat kilpasarjojen jälkeen (n.klo 18.30 alkaen).

Tervetuloa mukaan 😀