Seura-asut tilattavissa Trimtexiltä tai ostettavissa suoraan Supalta

Vaikka talvi ei näytä hellittävän otettaan, kevät on jo niin pitkällä että on aika tilata uusia seura-asuja! Supalla on tosin aika hyvät varastot viime keväänä tilattuja asuja, joita voi ostaa käteisellä tai laskulla. Samalla säästät myös postikulut. Voit tiedustella kokotilannetta toimistolta ja halutessasi käydä myös sovittamassa.

 

Viimevuotiseen tapaan Trimtex on luonut meille oman verkkokaupan, joka on nyt auki tilauksia varten. Viimeinen mahdollinen tilauspäivä on 19.4. ja toimitus on viikolla 22.

Tässä suora linkki sivulle: http://trimtex.fi/fi/trimtexini/kalevan-rasti/


Ennen tilaamista täytyy jokaisen luoda asiakastili. Valitse ”Kirjaudu sisään” mikäli olet jo rekisteröitynyt käyttäjä trimtex.fi sivulla, tai ”Uusi asiakastili” mikäli olet tilaamassa ensimmäistä kertaa. Syötä koodi: kalevan17 ”Teamkoodi sisäänkirjautumiseen” kenttään ja kirjaudu sisään. Esiin tulee teamshopin etusivu, josta pääset selaamaan kokoelmia ja tilaamaan tuotteita. Asuja on kolmella eri designilla; edustus, nuoret ja kuntoilijat. Valitse jaottelu tilaussivustolla, niin saat asut oikealla ”mainosvalikoimalla”. Alaosat ovat ilman mainoksia, ja löytyvät ”Kaikille samat”-valikosta. Huomaa, ettei sivustolla ole vielä päivitetty logoja kaikkiin malleihin, mutta lopulliset versiot ovat tulossa. Saat erillisen tilausvahvistuksen sähköpostiin, kun tilauksesi on mennyt läpi.

 

Kätevä vinkki! Mikäli ”eksyt” seuran sivuilta pois, voit aina klikata kohtaa ”Trimtexini” päästäksesi takaisin. Trimtex suosittelee käyttämään selaimena Chromea tai Firefoxia, jotta sivusto toimii parhaiten. Internet Explorerin käyttäjät saattavat kokea hieman ongelmia sivuston kanssa. Jos tulee ongelmia sisäänkirjautumisen kanssa tai muuta kysyttävää, niin ota yhteyttä toimisto@kalevanrasti.fi tai p. 044-3772314

 

Kuntorastikausikin starttaa jo kuukauden kuluttua, vielä on paljon tapahtumia vailla järjestäjää. Käy varaamassa omasi ja varmista kausilippu kesän kuntorasteille! Tarkista myös onko jäsenmaksusi maksettuna kauden alkaessa.

Tästä varaamaan järjestelyvuoroa: http://wp.kalevanrasti.fi/jarjestysvuorovaraus/