Seura-asut tilaukseen Trimtexin verkkokaupasta

Samalla kun talvirastit pyörähtävät käyntiin, onkin jo aika tilata uusia seura-asuja! Valikoima on pitkälti sama kuin aiemmin, mutta joitakin uusiakin tuotteita on mukana. Esimerkkinä näistä Storm Weather jacket, joka on vedenpitävä kuoritakki. Mitoitus takissa on kuulemma kapeahko, ja Supalle pitäisi tulla muutamia sovituskappaleita. Tarjolla on parin vuoden tauon jälkeen myös Basic Mesh o-shirt eli valkoinen hellepaita, jolle olisi ollut ainakin viime kesänä käyttöä! Basic- ja Trail-trikoiden ohella valikoimaan palaavat myös kompressiotrikoot. Toki voit samalla tilata kaikkia muitakin Trimtexin valikoimissa olevia tuotteita jäsenhintaan -25%.

 

Edellisten vuosien tapaan Trimtex on luonut meille oman verkkokaupan, joka on nyt auki tilauksia varten. Verkkokauppa sulkeutuu 14.2. ja odotettu toimitus on viikolla 13. Klikkaa linkkiä päästäksesi suoraan verkkokauppaan: https://trimtex.fi/customer/KalevanRasti

Ennen tilaamista täytyy jokaisen luoda asiakastili. Valitse ”Login” mikäli olet jo rekisteröitynyt käyttäjä trimtex.fi sivulla, tai ”New account” mikäli olet tilaamassa ensimmäistä kertaa. Valitse vasemman puoleisesta valikosta ”Teamshop”, jonka jälkeen pääset aktivoimaan seurakoodin. Syötä ”Activate access code” -kenttään koodi: kalevan17 ja paina Enteriä.

 

Esiin tulee Teamshopin etusivu, josta pääset selaamaan kokoelmia ja tilaamaan tuotteita ”Open for orders”.  Saat erillisen tilausvahvistuksen sähköpostiin, kun tilauksesi on mennyt läpi. Verkkokaupan valikoimassa näkyvät tällä kertaa vain asut ilman mainoslogoja. Valmennusryhmien eli Edustus- ja Ketturyhmien jäsenet tekevät tilauksensa sähköpostilla toimisto@kalevanrasti.fi.

 

Trimtex suosittelee käyttämään selaimena Chromea tai Firefoxia, jotta sivusto toimii parhaiten. Internet Explorerin käyttäjät saattavat kokea hieman ongelmia sivuston kanssa.

 

Mikäli tulee ongelmia sisäänkirjautumisen kanssa, tai on muuta kysyttävää, voit ottaa yhteyttä joko sähköpostitse support@trimtex.fi tai puhelimitse (09) 231 135 10. Myös Merviin voi ottaa yhteyttä toimisto@kalevanrasti.fi tai p. 044-3772314, jos on kysyttävää. Mikäli verkkokaupan käyttäminen tuntuu liian hankalalta, on mahdollista tilata tuotteita osana Mervin kasaamaa yhteistilausta. Kannattaa kuitenkin ehdottomasti tehdä tilaus ennen verkkokaupan sulkeutumista, sillä Supalle ei ole tarkoitus tilata mitään suurta asuvarastoa. Sopivaa kokoa ei välttämättä ole saatavilla silloin kun hellepaidan tarve iskee, toimi siis pikaisesti!