Seura-asutilaus

Seura-asut ovat nyt tilattavissa Trimtexin verkkokaupassa. Tilaus on tehtävä 7.5. mennessä, jolloin asujen toimitus on viikolla 24.

Suora linkki tilaussivulle: http://trimtex.fi/fi/trimtexini/kalevan-rasti/

Tässä hieman infoa miten teamshoppiin pääseminen toimii:

Koska teamshop ratkaisu on käytössämme ensimmäistä kertaa, täytyy jäsenten rekisteröidä sähköpostillansa uusi asiakastili.

Kun olet luonut uuden asiakastilin ja kirjautunut sisään, tulee esille ruutu jossa lukee ”Teamkoodi sisäänkirjautumiseen”. Siihen lisätään TEAMKOODI, joka on tullut sähköpostilla seuran jäsenille myClub -tiedotteessa. Mikäli et ole saanut koodia, laita sähköpostia alla olevaan toimiston osoitteeseen. Teamkoodin syöttämisen jälkeen klikkaa ”Kirjaudu sisään”.
Silloin seuran nimi tulee esille ja klikkaamalla tekstiä ”Vieraile teamshopissa”, tulee seuran kokoelma esille ja tuotteet ovat tilattavissa. Asuja on kolmella eri designilla; edustus, nuoret ja harraste. Valitse jaottelu tilaussivustolla, niin saat asut oikealla ”mainosvalikoimalla”. Asujen yliviivatut hinnat ovat seurahintoja. Yliviivaus on sen takia, että laskutus tapahtuu jälkikäteen seuran toimesta. Lisää ohjeita on tilaussivustolla. Jos tulee mieleen kysyttävää, niin laita sähköpostia (toimisto@kalevanrasti.fi).