Jäsenille

Liity jäseneksi

Erilaiset jäsenmaksut:

 

Jäsentyyppi Jäsenmaksu Mitä se sisältää
Kuntojäsen 30 € Seurahintaiset suunnistustapahtumat (talvirastit, kuntorastit, ketunlenkki ja taitoharjoitukset), salivuorot, rataharjoitus ja viestien osallistumismaksut.
Valmennusryhmäläinen 80 € Ryhmäkohtaiset asuste- ja leirituet, 20/15/10 henk. koht. Kilpailua/vuosi, taitoharjoitukset, rataharjoitus, kuntorastialennuksen, viestien osallistumismaksut ja salivuorot.
Kilpaileva nuori (alle 18-v.) 50 € Vapaa pääsy seuran suunnistustapahtumiin ja saliharjoituksiin, 25 henkilökohtaista kilpailua/vuosi, ohjatut nuorten ryhmän treenit.
Perhejäsenyys 60 € Seurahintaiset suunnistustapahtumat (talvirastit, kuntorastit, ketunlenkki ja taitoharjoitukset), salivuorot, rataharjoitus ja viestien osallistumismaksut.
Kannatusjäsen 100 € Edut kuten kuntojäsenellä.

 

Jäsenmaksu tulevalle vuodelle maksetaan aina tammikuussa. Uudet jäsenet maksavat jäsenmaksun liittyessään seuran jäseneksi.

Seura on ottanut käyttöön seuratoiminnanohjauspalvelu myClub:in, jonka avulla seura tavoittaa jäsenet entistä paremmin. Samaisen palvelun kautta hoidetaan myös jäsenmaksujen maksaminen.

Tästä maksamaan jäsenmaksu ja rekisteröitymään myClub:iin

 

Seura hoitaa ilmoittautumiset ja osallistumismaksut IRMAn kautta valmennusryhmäläisten ja kilpailevien nuorten osalta.

Seura maksaa IRMAan ilmoittautuneiden osalta viestien osallistumismaksut.

Ilmoittautumisia hoitaa Mari Väisänen (marikva@gmail.com)