Stadionin lumirastit 27.11

Lauantaina 27.11. on Kalevan Rastin kesäkauden päättäjäiset sekä syyskokous Kontiolahden ampumahiihtostadionilla. Ajankohta onkin varsin sopiva, kun talvi hyökkää päälle juuri näinä päivinä. Koska luvassa on kymmenkunta senttiä lunta ja saman verran pakkasta, ei alun perin suunniteltu partiosuunnistus ole mielekästä.

 

Sen sijaan tarjolla on rogaining-tyyppiset rastit. Maastossa on parikymmentä rastia, joista kukin voi valita haluamansa. Rastit on pisteytetty etäisyyden ja vaativuuden mukaan. Kaikki rastit kiertäen matkaa kertyy lähes kymmenen kilometriä – mutta vähemmälläkin pääsee. Rasteilla on ainoastaan rastilippu, ei emittiä, ei karttamaksuakaan. Maastoon pääsee klo 10 alkaen. Hyvänä vaihtoehtona on hiihto omalla kustannuksella ampumahiihtostadionin hyväkuntoisilla laduilla. Peseytymismahdollisuus on.

 

Ajoissa varanneille on tarjolla keittolounas klo 12. Syyskokous palkitsemisineen alkaa klo 13, kahvitarjoilu toki on. Tervetuloa urheilemaan ja myös päättämään ensi vuoden henkilövalinnoista ja suunnitelmista!