Talvirastit osin omatoimisena

Kalevan Rasti järjestää talvirastit tänä vuonna osittain omatoimirasteina koronatilanteen takia. Kontaktien välttämiseksi tulospalvelua ei järjestetä, mutta Kalevan Rastin edustaja on myymässä karttoja tapahtumapaikalla kello 11.30–12.00. Tulethan lähtöpaikalle vain terveenä! Suosithan korttimaksua ja käytäthän maskia karttaa ostaessa, muista pitää turvavälin muihin ihmisiin. Rastit ovat maastossa aina seuraavaan perjantaihin asti.

Kartan voi ostaa myös Rastilippu-palvelun kautta osoitteesta www.rastilippu.fi, josta voi ladata PDF-kartan ja tulostaa sen. Karttamaksu on 5€.

Ensimmäiset talvirastit järjestetään 22.1.2022 Nepenmäellä. Lähtö Nepenmäen koulun pihalta, Kärpänkatu 7, Joensuu. Ratavaihtoehtoja on perinteiseen tapaan neljä: A-, B-, C- ja perherata. Rastipisteissä on punainen kuitunauha.

Jokainen suunnistaja on vastuussa omasta turvallisuudestaan suunnistuksen aikana. Kalevan Rastin edustaja on myymässä karttoja lähtöpaikalla, mutta järjestäjien toimesta ei ole kirjanpitoa lähteneistä ja maaliintulleista. Myöskään erillistä liikenteenohjausta ei järjestetä. Tapahtumapaikan sivulla löytyy pysäköintipaikan osoite ja koordinaatit.

Toiminta jatkuu tämän mallin mukaisesti niin kauan kuin nykyisiin rajoituksiin ei tule muutoksia.