Tilaa seura-asut viimeistään 14.3.

Trimtexin nettikaupassa on avattu tilaussivustot erikseen valmennusryhmiin kuuluville  ja kuntoilijoille. Asuvalikoima on vastaava kuin menneellä kaudella. Muista myös, että voit samalla tilata kaikkia muitakin Trimtexin valikoimissa olevia tuotteita jäsenhinnalla!

Valmennusryhmien eli Edustus- ja Ketturyhmien jäsenet tekevät tilauksensa sähköpostilla toimisto@kalevanrasti.fi. Edustusryhmiin kuuluville on määritelty erikseen mitkä tuotteet ns. kuuluvat pakettiin.  Näiden lisäksi valmennusryhmäläiset voivat toki tilata muitakin tuotteita edustuksen nettikaupasta.

Ennen tilaamista täytyy jokaisen luoda asiakastili. Valitse ”Login” mikäli olet jo rekisteröitynyt käyttäjä trimtex.fi sivulla, tai ”New account” mikäli olet tilaamassa ensimmäistä kertaa. Sisäänkirjautumisen jälkeen pitää valita vasemman puoleisesta valikosta ”Teamshop”. Tämän jälkeen pääset aktivoimaan seurakoodin, jonka voit kysyä tekstiviestillä Lindalta (p. 044-3772314), mikäli et ole jo vastaanottanut viestiä aiheesta. Huomaa että logollisia tuotteita voi tilata vain edustuksen nettikaupasta.

Tärkeimmät ohjeet lähetettiin MyClubin sähköpostiin, mikäli ei saanut viestiä tarkista ”roskaposti”, joskus se menee siihen.

Toimi pikaisesti, sillä viimeinen tilauspäivä on sunnuntai 14.3.! Alustavasti asujen toimitus on viikolla 17.