Tilaa seura-asut viimeistään 16.2.

Ensi kesän seura-asujen tilausta varten on nyt avattu tilaussivustot erikseen valmennusryhmiin kuuluville  ja kuntoilijoille. Asuvalikoima on vastaava kuin menneellä kaudella, mutta joitakin uusiakin tuotteita on saatu tarjolle. Ns. sprinttipaita on nyt tarjolla entistäkin kevyempänä ja väriltään valkoisena (Fast singlet) ja alaosaksi voi valita shortsit (Fast Shorts). Muista myös, että voit samalla tilata kaikkia muitakin Trimtexin valikoimissa olevia tuotteita jäsenhinnalla!

Valmennusryhmien eli Edustus- ja Ketturyhmien jäsenet tekevät tilauksensa sähköpostilla toimisto@kalevanrasti.fi. Edustusryhmiin kuuluville on määritelty erikseen mitkä tuotteet ns. kuuluvat pakettiin. Ketturyhmäläisten asutuki pysyy samana kuin vuosi sitten. Näiden lisäksi valmennusryhmäläiset voivat toki tilata muitakin tuotteita edustuksen nettikaupasta.

Ennen tilaamista täytyy jokaisen luoda asiakastili. Valitse ”Login” mikäli olet jo rekisteröitynyt käyttäjä trimtex.fi sivulla, tai ”New account” mikäli olet tilaamassa ensimmäistä kertaa. Sisäänkirjautumisen jälkeen pitää valita vasemman puoleisesta valikosta ”Teamshop”. Tämän jälkeen pääset aktivoimaan seurakoodin, jonka voit kysyä tekstiviestillä Merviltä (p. 044-3772314), mikäli et ole jo vastaanottanut viestiä aiheesta. Huomaa että logollisia tuotteita voi tilata vain edustuksen nettikaupasta (kuvissa näkyvät asut ilman mainoslogoja, tilatuissa tuotteissa ne tietysti ovat),

Toimi pikaisesti, sillä viimeinen tilauspäivä on sunnuntai 16.2.! Alustavasti asujen toimitus on viikolla 14.