Tilaa talven treeneihin hiihtoasu Kalevan Rastin väreissä!

Kuva: SSL/Marko Kantaneva

Hiihtoasutilaus on nyt auki Trimtexin verkkokaupassa. Tilattavissa on myös tämän kesän uutuudet Feather Jacket ja Fast T-shirt, jotka ovat olleet edustuksen koekäytössä ja todettu kesän aikana hyviksi

Hiihtoasu Pulse 2.0 on oiva valinta talven pitkille lenkeille. Vaatteet pitävät lämpimänä myös hiljaisemmassa vauhdissa. Feather Jacket on taas nimensä mukaisesti höyhenen ohut hupullinen takki erilaisiin aktiviteetteihin. Takki kestää niin vettä kuin tuultakin ja se on parhaimmillaan kokonsa ansiosta vaihtelevassa säässä, jossa takkia tarvitsee hetkittäin sadekuuron tai tuulen takia. Fast T-shirt edustaa juoksupaitojen aatelia hengittävyydellään ja keveydellään.

Kauppa on auki 2.10. asti ja asut toimitetaan arviolta viikolla 46. Linkki tilaussivulle sekä ohjeet tilauksen tekemiseen löytyvät MyClubin tiedotteista tai MyClubin kautta lähetetystä sähköpostista.

Sovituskappaleita asuista ei ole valitettavasti saatavilla, mutta oheiselta videolta löytyy hivenen kättä pidempää

Ohjeet oikean koon valintaan

Lisäksi Trimtexin asiakaspalvelu palvelee tarvittaessa sähköpostitse osoitteessa: support@trimtex.eu. Myös edustusurheilijoilta voi kysyä apua oikean koon valintaan, jos kyseessä on Feather Jacket tai Fast T-shirt.

Muista kuin asujen kokoon liittyvissä kysymyksissä voi kääntyä Jere Pajusen puoleen. Yhteystiedot löytyvät MyClubin tiedotteesta.