Alkuvuoden tapahtumia

Hyvää alkanutta rastivuotta! Vuosi 2017 on Kalevan Rastille tapahtumien täyteinen. Kesäkuinen Joensuu-Jukola saa luonnollisesti suurimman huomion seuratoiminnassa. Alkuvuodesta tapahtuu kuitenkin paljon muutakin.

Heti näin vuoden alussa on ajankohtaista maksaa jäsenmaksu. Tietoa eri jäsenyystyypeistä. KR käyttää jäsenrekisterinsä ylläpitämiseen ja seuran sisäiseen tiedottamiseen myClub -palvelua, johon jokaisen seuran jäsenen on syytä kirjautua käyttäjäksi. Vuoden 2016 jäsenrekisterin perusteella onkin jo lähetetty jäsenmaksuja niille, joiden sähköpostiosoite on myClubissa. Mikäli et ole vastaanottanut vielä jäsenmaksua tai haluat liittyä seuraan uutena jäsenenä, olethan yhteydessä toimistoon sähköpostitse (toimisto@kalevanrasti.fi). Maksamalla nyt jäsenmaksun saat jäsenedut käyttöösi koko vuodeksi!

Seuran viikottaiset yhteisharjoitukset (rataharjoitus, jumppa ja sähly) jatkuvat jälleen joululoman jälkeen aina kevääseen asti. Lisätietoja löydät kalenterista. Syyskauden keskiviikon jumpan kanssa samaan aikaan pyörinyt suunnistustemppukoulu jää kevääksi tauolle, mutta jatkunee jälleen ensi syksynä.

Tammikuussa tehdään seura-asutilaus. KR solmi vastikään Trimtexin kanssa uuden kolmivuotisen yhteistyösopimuksen seura-asuista. Seura-asujen design pysyy samana kuin aiemmin, mutta asuvalikoima tulee uudistumaan.

Valostoren kanssa yhteistyössä KR tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden tilata laadukkaita otsalamppuja. Tästä ja seura-asutilauksesta lisätietoa myöhemmin seurakirjeen muodossa myClubin kautta.

Helmikuun toisena päivänä alkavat jälleen torstaiset talvirastit eri puolilla kaupunkia. Talvirasteilla suunnistetaan kortteleissa ja näin suunnistustehtävät painottuvat reitinvalintoihin. Talvirastit on hyvä mahdollisuus valmistautua heti talvirastien perään alkavaan kuntorastikauteen!

Viikkoa ennen juhannusta järjestämämme yhteinen suuri talkooponnistus, Joensuu-Jukola, tarvitsee vielä paljon talkoolaisia. Tekemistä löytyy varmasti kaikille ennen kilpailua, kilpailun aikana tai sen jälkeen. Talkoolaisena toimiminen ei estä osallistumista itse Jukolan tai Venlojen viestiin! Talkoolaiseksi ilmoittautumaan pääset Lyytissä. Lisätietoja talkootehtävistä saat Meriltä (talkoot.2017@jukola.com) tai Samilta (sami.leinonen@jukola.com). Ole osa elämystä!

Keväällä ennen Jukolaa järjestetään Jukolan tai Venlojen viestiin osallistumaan tähtääville jukolakoulu ja viikonlopun ”Jukola-leiri”.