Edustussuunnistajien joulukuu käynnistyy vauhdilla

Kuvaaja: Jere Alén

Torstai-iltana käynnistyy Kalevan Rastin valmennusryhmien leiri Joensuun seudulla. Joulukuu on hyvää aikaa perusasioiden harjoittelemiseen sekä fyysisesti että taidollisesti. ”Back to basics” on oiva iskulause leirille. Leiriohjelmassa näkyy myös ensi kesänä järjestettävät Tsekin MM-kisat. Harjoituksissa on painotettu maastovalinnoissa Joensuun alueen kovapohjaisia ja jyrkkäpiirteisiä suppamaastoja.

Porukassa on voimaa ja näin on myös suunnistusharjoituksissa. Harjoituksissa pyritään hakemaan mahdollisimman paljon sparrausta seurakavereilta tinkimättä kuitenkaan omasta suunnistamisesta. Perjantaiaamuna juostavaa Kuikkalammen käyrätreeniä lukuunottamatta kaikissa harjoituksissa on hajonnat sekä lauantain kovat harjoitukset tehdään yhteislähtönä pienissä ryhmissä.

Valitsevan tilanteen takia leirin järjestelyjä on muokattu vastaamaan Itä-Suomen aluehallintoviraston määräyksiä ja suosituksia. Emme mm. kokoonnu harjoitusten ulkopuolella ja harjoitusten lähtöjä on porrastettu, että harjoituspaikoilla ei ole yhtäaikaisesti yli 20 henkeä. Koronarajoitusten vuoksi harjoituksiin ei voi osallistua kuin ennakkoon ilmoittautuneet valmennusryhmäläiset. Leirifiiliksiä pääsee kuitenkin haistelemaan KR:n somekanavilta ja GPS-seurannan kautta, jota hyödynnämme kaikissa suunnistusharjoituksissa. Alta löydät linkit seurantoihin.

To

klo 18.00           Haso mäkisuunnistus, yö

Pe

klo 10.00           Kuikkalampi, käyräharjoitus

klo 17.45           Vaivio, yötimantti

La

klo 10.00           Naiset: Lykynlampi, viestivedot

(Miehet: Maastorata, Elovaara)

klo 17.30           Kerolankangas, yötimantti

Su

klo 10.00           ”Arkunnaula”, Tornivaara