Etsitään järjestäjiä kesän kuntorasteille ja Ketunlenkeille!

Entiseen tapaan KR järjestää kymmenen tapahtumaa sisältävän talvirastisarjan yhteistyössä Joen Suunnan ja Liperin Taimi suunnistuksen kanssa. Talvirastit ovat jo hyvässä vauhdissa, ja kaikille tapahtumille on löytynyt vastaava järjestäjä. Kesän kuntorasti– ja Ketunlenkkikalenterit ovat nyt valmistuneet. Järjestämällä kuntorastit tai ketunlenkin saat yhdessä apulaisjärjestäjäsi kanssa kausilipun KR:n kuntorasteille koko kesäksi. Kuntorastien järjestäjät suunnittelevat radat kyseiseen tapahtumaan, mutta Ketunlenkkien radat suunnitellaan valmiiksi.

Tapahtumien järjestäjäksi voi ilmoittautua lomakkeella. Valitse tapahtuma, jonka haluat järjestää. Voit halutessasi valita useamman järjestettävän tapahtuman! Huomaa, että saat sähköpostiin vahvistuksen, kun varaus on varmistettu.

Joensuun seudun talvirastit ja myöhemmin keväällä myös kuntorastit löytyvät myös Rastilippu-palvelusta. Toivottavaa on että kaikki kuntorastikävijät tekisivät itselleen Rastilippuun oman profiilin, vaikka eivät aikoisikaan käyttää ilmoittautumis- ja maksuominaisuuksia. Näin saadaan näkyväksi suunnistajien kokonaismäärä, millä on vaikutusta mm. Suunnistusliiton saamiin avustuksiin.

Rastilippu on jo vakiinnuttanut paikkansa tunnettuna kuntosuunnistussivustona. Sivun kävijämäärät ovat huomattavat ja v. 2019 Rastilipusta löytyi yli 41 000 erillisen suunnistajan tulokset.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Talvirastit kartalla