Harjoitukset jatkuvat joulutauon jälkeen

Seuran viikottaiset yhteisharjoitukset (rataharjoitus, jumppa ja sähly) jatkuvat jälleen joululoman jälkeen 8.1. alkaen. Lisätietoja löydät kalenterista. Ketturyhmät kokoontuvat tammikuun ensimmäisenä viikonloppuna  ns. kotileirille. Ohjelmassa on mm. lauantaina 5.1. sprittisuunnistus Areenalta ja loppiaisena 6.1. hiihtosuunnistusharjoitus Lykynlammella, jos vain lumi- ja säätilanne suosivat. Nämä harjoitukset ovat kaikille avoimia, ilmoittautuminen myclubissa tai sähköpostilla toimisto@kalevanrasti.fi pe klo 12 mennessä. Myös keskiviikkona 9.1. Lehmossa järjestettävä Kettuharjoitus on kaikille avoin, tarjolla on kolme rataa.

 

Talvirastit käynnistyvät jälleen tammikuun lopussa. Totuttuun tapaan rastit järjestetään torstai-iltaisin ja lähtöaika on 17.30-18.00 välisenä aikana. Tästä talvirastien ohjelmaan ja järjestysvuoroa varaamaan. Järjestämällä yhdet talvirastit pääset muille KR:n järjestämille talvirasteille ilmaiseksi!

 

Heti vuoden alussa on ajankohtaista maksaa jäsenmaksu. Tietoa eri jäsenyystyypeistä. KR käyttää jäsenrekisterinsä ylläpitämiseen ja seuran sisäiseen tiedottamiseen myClub -palvelua. Jäsenmaksut lähetetään tammikuun alussa vuoden 2018 jäsenrekisterin perusteella niille, joiden sähköpostiosoite on myClubissa. Mikäli haluat vaihtaa jäsenyystyyppiä, olethan yhteydessä toimistoon sähköpostitse (toimisto@kalevanrasti.fi). Maksamalla heti jäsenmaksun saat jäsenedut käyttöösi koko vuodeksi!

 

Nyt on aika hiljentyä joulun viettoon. Toimistolla lomaillaan viikot 52 ja 1. Oikein rauhallista joulua ja reipasta rastivuotta 2019!

 

Tämän jouluradan taiteili Anne Mäntynen. Kiitos kuvasta Anne!