Hyvää uutta 2021 vuotta!

Tämä poikkeuksellinen 2020 vuosi on loppumassa. Haluamme kiittää kaikkia seuralaisiamme ja muita suunnistajia siitä, että olitte kanssamme koko vuoden!

Uusi talvirastisesosnki alkaa 21 tammikuuta. Totuttuun tapaan rastit järjestetään torstai-iltaisin ja lähtöaika on 17.30-18.00 välisenä aikana.

Tapahtumien järjestäjäksi voi ilmoittautua lomakkeella. Valitse tapahtuma, jonka haluat järjestää. Voit halutessasi valita useamman järjestettävän tapahtuman! Huomaa, että saat sähköpostiin vahvistuksen, kun varaus on varmistettu. Järjestämällä yhdet talvirastit pääset muille KR:n järjestämille talvirasteille ilmaiseksi!

Heti vuoden alussa on ajankohtaista maksaa jäsenmaksu. Tietoa eri jäsenyystyypeistä. KR käyttää jäsenrekisterinsä ylläpitämiseen ja seuran sisäiseen tiedottamiseen myClub -palvelua. Jäsenmaksut lähetetään tammikuun alussa vuoden 2020 jäsenrekisterin perusteella niille, joiden sähköpostiosoite on myClubissa. Mikäli haluat vaihtaa jäsenyystyyppiä, olethan yhteydessä toimistoon sähköpostitse (toimisto@kalevanrasti.fi). Maksamalla heti jäsenmaksun saat jäsenedut käyttöösi koko vuodeksi!

Tavataan taas vuonna 2021!