Kalevan Rastin naisjoukkue vahvistuu

Seuran naisten valmennusryhmän pirteä toiminta alkaa näkyä jo ulospäin. Tällä hetkellä ryhmässä on hyvä sekoitus jo menestyneitä naissuunnistajia sekä huipulle tähtääviä nuoria. Nyt tuohon nuoreen päähän on tulossa useita uusia suunnistajia.

 

Kymin Suunnistajista punamustiin väreihin vaihtaa 24-vuotias Aino Väyrynen, joka opiskelee Joensuussa luokanopettajaksi. Aino on kuulunut aikaisemmin nuorten maajoukkueeseen, ja hänellä on D20-sarjasta neljä SM-mitalia. Viime vuosien terveysongelmat ovat haitanneet harjoittelua, mutta nyt tilanne on parempaan päin.

 

Suomussalmen Rastista seuraan vaihtaa 18-vuotias Veera Laaksoviita. Hän on tällä hetkellä Vuokatissa urheilulukiossa. Veeralla on useita SM-plaketteja, ja tältä syksyltä on viimeisimpänä SM-yöstä pronssimitali.

 

Lisäksi Tiomila-joukkueisiin tähtäävät Ranskan nuorten maajoukkueeseen kuuluvat 18-vuotias Cecile Calandry sekä  17-vuotias Romane Lesquer. Cecilellä on jo mitaleita nuorten kansainvälisistä arvokisoista.

 

On hienoa, että sekä kotimaisilla että ulkomaisilla nuorilla naissuunnistajilla on tavoitteena olla mukana menestymässä meidän seuran väreissä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nämä naiset juoksivat Tiomilan joukkueissa tänä vuonna. Ensi keväänä mukana saattaa olla muutamia uusia kasvoja. Kuva Eeva Punta.