Kalevan Rastin seura-asut ovat nyt tilattavissa Trimtexin verkkokaupasta

Yhteistyökumppanimme Trimtex on avannut verkkokaupan KR:n seura-asuille. Asut ovat tilattavissa 19.3 asti ja toimitus on luvattu tehtäväksi viikolla 18. Seuran jäsenet löytävät tilausohjeet sähköpostista tai myClubin tiedotteista.

Tilausta varten on kaksi eri kauppaa. Toinen kaupoista on tarkoitettu nuorille (alle 18 v) ja toinen aikuissuunnistajille. Kaikki asut ovat tänä vuonna varustettu yhteistyökumppaniemme logoilla ja nuorilla on omat yhteistyökumppaninsa. Ole tarkkana, että tilaat oikeasta kaupasta.

Mukana on myös muutamia uusia asusteita. Aikaisempiin vuosiin verrattuna uutuutena ovat tutussa punamustassa kuosissa oleva Speed Mesh O shirt, musta Speed Mesh Singlet sekä Lead shorts. Speed Mesh O Shirt on Meshin ja Rapidin/Speedin välimaastosta henkittävyydeltään. Suurin osa paidasta on reikäkangasta, mutta mm. hartiat ovat jämäkämpää materiaalia. Mallissa on myös Mesh-paitaa tiukempi leikkaus. Speed Mesh Singlet on erityisesti maastosuunnistukseen suunniteltu hihaton paita. Paidan selkämys on reikäkangasta.

Supalta löytyy myös Storm Down 500 ja Storm Weather Jacketeja suoraan käyttöön (Naisten ja miesten M-kokoja). Ole näistä takeista yhteydessä suoraan sähköpostitse Jereen.

Lisätiedot ja kysymykset

jere.pajunen@kalevanrasti.fi