Ketturyhmät avasivat uuden harjoituskauden

KR:n ketturyhmien treenikauden avaus pidettiin lauantaina 27.10. Mukana oli 25 puna- ja valkokettua iältään 7-14 -vuotta. Päivä aloitettiin Repokallion kuntorasteilla. Alkuverryttelyksi otettiin lipunryöstöä metsässä. Tytöt vs.pojat joukkueilla ei saatu lippua ryöstettyä, ja tuloksena olikin tasapeli.

 

Alkuverkan jälkeen suunnistettiin Olegin ja Lindan järjestämät kuntorastit. Ketturyhmästä löytyi suunnistajia kaikille radoille A-radasta perherataan. Useimmat juoksivat C-radan ja meno oli sujuvaa, koska ”varjotkin” tippuivat kyydistä. Osa porukasta vielä loppuverkkaili Joensuun jääkarhujen majalle Vehkalahteen. Siellä uskaliaimmat taisivat käydä uimassakin, kuten tietysti avantouimareiden majalla kuuluu käydä, vaikka vesi olisi kuinka kylmää…hrrr…

 

Keittolounaan jälkeen alkoi Hevan vetämä kuivaharjoitus, joka sai kaikki tuijottamaan keskittyneesti karttaa ja piirtämään tarkkana reittiä, kun Heva kertoi juoksevansa kiven oikealta puolelta kohti edessä näkyvää kumparetta…ja kumpareen yli ja sen takana apukäyränotkossa olevalle rastille. Tosi hyvä harjoitus ja toivottavasti kaikki kokeilevat kuivaharjoittelua myös kotona!

 

Loppuhuipennuksena päästiin Suomen mestareiden Siirin ja Oskarin kanssa tekemään juoksutekniikkaharjoitus ennen kotiin lähtöä.

 

Kettujen treenikausi jatkuu keskiviikkoharjoitusten, päiväleirin ja joulukuun puolivälissä olevan Kopravaaran leirin tiimoilla kohti joulua. Joulun jälkeen lumitilanteen salliessa lajivalikoimaan lisätään hiihtosuunnistus.