Lähde mukaan Kalevan Rastin 25Manna-matkalle!

Seurojen  MM-viestiksikin tituleerattu 25Manna järjestetään kahden vuoden tauon jälkeen Huddingen Flemingsbergissä 8.10.2022. Kalevan Rasti on osallistunut viestiin edellisen kerran 2016, joten nyt on aika palata 25Manna-näyttämölle ja vieläpä kahdella joukkueella.

Mikä ihmeen 25Manna?

25Manna on 25-osuuksinen viesti, jossa samassa joukkueessa juoksevat kaikenikäiset suunnistajat. Joukkueen kokoonpanolle sekä eri osuuksille on asetettu erilaisia vaatimuksia juoksijan sukupuolen ja iän suhteen. Viestin kaksi ensimmäistä osuutta käydään perinteisen viestin tavoin, mutta kolmannelle osuudelle starttaa yhtä aikaa 4 viestinviejää, jotka jokainen lähettävät vaihtoon saapuessaan matkaan yhden viestinviejän 4. osuudelle. Näitä neljän viestinviejän rinnakkaisosuuksia jatkuu aina 7. osuudelle asti. Osuuden 23. viestinviejän on odotettava vaihtoon kaikki 7. osuuden viestinviejät päästäkseen.

Lisätietoja viestistä löytyy kilpailukutsusta

https://www.25manna.se/fi/pm-25mannaviesti/

25Manna-matkan kulku

Perjantai 7.10.2022

Klo 11.00

Linja-auto lähtee Joensuusta. Ajoreitti Joensuu-Varkaus-Mikkeli-Lahti-Hyvinkää-Turku. Kyytiin voi nousta myös matkan varrelta.

Klo 20.55

Viking Grace lähtee Turun satamasta. Suoraan satamaan tulijoiden olisi hyvä olla paikan päällä 1 h ennen lähtöä.

Lauantai 8.10.2022

Klo 6.30

Viking Grace saapuu satamaan, siirtyminen bussilla kisapaikalle

Klo 9.00

25Mannan lähtö

Klo 14.30

Voittaja maalissa, siirtyminen satamaan joukkueiden tultua maaliin.

Klo 20.00

Viking Glory lähtee Tukholmasta

Sunnuntai 9.10.2022    

Klo 7.35

Lautta saapuu satamaan, bussimatka kohti Joensuuta. Paluu Joensuuhun iltapäivällä.

Joukkueiden kokoaminen ja omavastuut

Joukkueiden kokoamisesta vastaa Jere Pajunen. Ykkösjoukkueesta pyritään samaan mahdollisimman iskukykyinen. Kakkosjoukkueeseen valitaan lähtökohtaisesti halukkuuden perusteella ja siihen tervetulleita ovat kaikki KR:n jäsenet. Mahdollisessa valintatilanteessa painotetaan seura-aktiivisuutta ja nuoruuden intoa sekä otetaan huomioon viestin osuusjako ja joukkueen kokoamiseen liittyvät rajoitteet. Joukkueet tarvitsevat matkaan myös huoltajia ja varajuoksijoita. Jos kakkosjoukkue ei tule täyteen, pyritään se täydentämään lähialueen seurojen suunnistajilla.

25Mannan omavastuu on 50 €/henkilö. Hinta sisältää bussikuljetuksen, lauttaliput 2 hengen B-hyteissä sekä osallistumiseen liittyvät maksut.

Sitovat ilmoittautumiset tehdään My Clubin kautta 27.8.2022 klo 23.59 mennessä.

Ilmoittautuminen 25Mannaan

Mainitse kommenttikentässä

  1. Jos sinulla on oma SI-kortti
  2. Matkustuksiin liittyvät poikkeusjärjestelyt. Esimerkiksi en tarvitse bussikyytiä, lauttamatkoja tai hyppään bussin kyytiin paikasta X.

Ilmoitettavien joukkueiden määrä sekä alustavat kokoonpanot varajuoksijoineen päätetään 7.9 mennessä.

Kyselyt matkaan liittyen WhatsAppilla Jerelle (050-5647486) tai jere.pajunen@kalevanrasti.fi

PS. Älä unohda kisavalmistautumisessasi koko seuran 25Manna-harjoitusta lauantaina 1.10 Pärnävaaran kuntorastien yhteydessä!