Lappee-Jukolaan ilmoittautuminen

Kesän suuri suunnistusjuhla lähestyy. Jukolan viesti suunnistetaan Lappeenrannassa 18.-19.6, ja Kalevan Rasti osallistuu jälleen useamman joukkueen voimin molempiin viesteihin. Jukolassa tai venloissa Kalevan Rastin joukkueessa suunnistamaan haluavat ilmoittautuvat toimiston sähköpostiosoitteeseen 31.5.2016 mennessä. Lisenssin lunastaneet ilmoittavat juoksuhalukkuutensa IRMAan. Ilmoita samalla mahdollinen osuustoiveesi! Myös tänä vuonna joukkueisiin on tulossa jonkun verran 15-16 vuotiaita suunnistajia, jotka valitaan ensisijaisesti lyhyille osuuksille. 
Jukolan 3-5 ja venlojen 3-6 joukkueet ja juoksujärjestykset ilmestyvät nettiin pian ilmoittautumisajan päätyttyä.
 
Perinteinen bussikyyti järjestetään myös. Bussi lähtee alustavasti matkaan klo 8 Rauhankadun Shelliltä. Perillä olemme viimeistään puolen päivän tietämillä ja majoittuminen tapahtuu omissa teltoissa seuran varaamalla alueella. Kohti Joensuuta bussi lähtee sunnuntaina, kun viimeinenkin kyytiläinen on tullut maaliin. Bussikyytiä tarvitsevat ilmoittautuvat myös viimeistään 31.5.2016 toimiston sähköpostiin. Mukaan mahtuu myös huoltajia ja fanijoukkoja. Seuran ulkopuolisilta perimme menomatkalla kyytimaksun 15€ /suunta.
 
Jukolaan lähtee bussikyyti myös Joensuu jukola-2017 järjestäjille, tutustumaan tapahtuma järjestelyihin, sen aikatauluista ilmoittelemme lähempänä.
 
ilmoittautumiset toimisto@kalevanrasti.fi tai 0443772314