Lumonitet pimeyttä halkomaan

hannu_airila_lumonite_kalevan_rasti

Kalevan Rasti on solminut oululaisen Valostoren kanssa yhteistyösopimuksen kaudelle 2016. Sopimuksen myötä Kalevan Rastin edustussuunnistat halkovat pimeyttä tulevan kauden yöviesteissä uusien Lumonite Navigator -lamppujen avulla.

”Lumoniten lamput ovat osoittautuneet tehokkaiksi ja luotettaviksi, mitkä ovat meidän kannaltamme olennaisia asioita. Kauden pääkilpailuissa pitää pystyä luottamaan välineisiin jopa enemmän kuin itseensä”, kertoo Kalevan Rastin Hannu Airila. ”Lumoniten valoja on valmistettu ja myyty tuhansia kappaleita, mikä on ollut niiden luotettavuudelle laajamittainen kestotesti.”

Valostoren toimitusjohtaja Henry Aulakoski on tyytyväinen viime vuonna alkaneen yhteistyön jatkumisesta: ”Kalevan Rastin miehillä on käytössä jo pykälää tehokkaampi, vielä muuten julkaisematon malli meidän lippulaivatuotteesta Lumonite Navigatorista. Odotan innolla, että pääsemme lanseeraamaan tuon tehokkaamman mallin. Sen jälkeen aloitamme Kalevan Rastin suunnistajien kanssa jo kehitystyön seuraavaa, täysin uutta mallia varten. Tällä alalla kehitys on nopeaa, ja me teemme hartiavoimin työtä pysyäksemme kehityksen kärkiletkassa.”

Valostorella on ainoa kaupallinen valolaboratiorio Suomessa, ja he testaavat siellä kaikki myyntiin tulevat mallit. Mittaustulokset akun keston ja valotehon suhteen ovat arvokasta tietoa uuden lampun hankinnassa.

www.valostore.fi/suorituskykyvertailu

Kalevan Rastin käytössä on Lumonite Navigator 2500 -lamppuja sekä varavaloina Lumonite Compass -valoja.