Osallistu hiihdon maakuntaviestiin!

Hiihdon maakuntaviesti järjestetään lauantaina 9.2. Joensuun Laulurinteellä. Uutuutena tarjotaan avoin C-sarjassa, jossa on neljä osuutta 6+3+3+3 km.  Näistä ensimmäiset kaksi osuutta hiihdetään perinteisellä ja kaksi viimeistä vapaalla tyylillä. Osallistuakseen ei tarvitse olla huippuhiihtäjä, vaan tapahtumaan toivotaan mukaan myös työ- tai kaveriporukoita samaan tyyliin kuin Jukolan viestissä. Ota haaste vastaan ja ilmoittaudu Kalevan Rastin joukkueeseen Merville (toimisto@kalevanrasti.fi tai p. 044 3772314) viimeistään tiistaina 29.1. Jos kilpahiihto ei maistu, niin tervetuloa paikalle seuraamaan ja kannustamaan!

Lisätietoa: http://www.joensuu.fi/ru/maakuntaviesti

 

Toinen hyvä vaihtoehto samana lauantaina on ratamestarikoulu, jonka Savo-Karjalan Suunnistus järjestää klo 10-18 Islolla.  Täältä löydät lisätietoa: http://wp.kalevanrasti.fi/ratamestarikoulu-joensuussa-9-2-2019/

 

Supalla on jäljellä pari kappaletta Trimtexin untuvatakkeja, jotka ovat saaneet kovasti kehuja. Jos kokosi on miesten S tai L, ja kaipaat lämpöä pakkasiin, niin kannattaa toimia nopeasti!