Seuratyöntekijä vaihtuu ja muuta ajankohtaista

Kalevan Rastin uutena osa-aikaisena seuratyöntekijänä aloittaa marraskuun alussa Linda Talbonen. Linda on varmasti monille tuttu entuudestaan, mutta tässä pieni esittely. Lindalla on vahva suunnistustausta. Hän on aloittanut lajin Petroskoissa 11-vuotiaana ja toiminut mm. suunnistusvalmentajana urheilukoulussa. Venäjällä hän on saavuttanut suunnistuksessa urheilumestarin arvon. Linda ja hänen puolisonsa Oleg Vokulov muuttivat lastensa kanssa Suomeen vuonna 2011, ja Lindalla on myös Suomen kansalaisuus, sillä hänen isovanhempansa ovat inkerinsuomalaisia. Linda suhtautuu innolla uuteen tehtäväänsä, ja on ollut perehtymässä työhön muutaman viikon ajan edellisen seuratyöntekijän Mervi Pötryn kanssa. Mervi siirtyy kartoittajaksi Maanmittauslaitokselle, mutta tulee jatkamaan seuran jäsenenä ja vapaaehtoistehtävissä mm. nuorten valmennuksessa. Mervi haluaa kiittää Kalevan Rastia ja seuran jäseniä hyvästä yhteistyöstä: ”Harrastuksesta tuli minulle työ kolmisen vuotta sitten. Tämän työn myötä olen voinut antaa jotain takaisin lajille, jota olen harrastanut yli 40 vuotta. Harrastus ja intohimo pysyvät, vaikka työpaikka vaihtuukin.”

Työntekijävaihdoksen yhteydessä päivystysajat Supalla muuttuvat. Jatkossa Linda on paikalla ainakin tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 10-14. Lindan tavoittaa myös sähköpostilla toimisto@kalevanrasti.fi ja puhelimella p. 044-3772314.

Kalevan Rastin 70-vuotisjuhlat, jotka oli tarkoitus järjestää 21.11.2020, päätettiin lopulta perua koronan takia. Uusi historiikki on kuitenkin ilmestymässä noihin aikoihin. Se on edellisen historiikin tapaan Hennariikka Longan kirjoittama, ja erinomainen lahjaidea vaikkapa joululahjaksi. Kalevan Rastin 70-vuotisjuhlakilpailu Lumonite SM-yö 2020 pystyttiin onneksi järjestämään suunnitellusti. Kilpailut ja järjestelyt sujuivat hienosti, myös taloudellinen tulos muodostui hyväksi, vaikka korona varmasti jonkin verran osanottoa verottikin.

Kauden viimeiset kuntorastit suunnistetaan lauantaina Repokalliolla. Kuntosuunnistuspuolella kausi 2020 on koronasta huolimatta (tai sen takia?) ollut yllättävän hyvä, sillä vaikka omatoimisuunnistajien määrästä ei ole saatu tarkkoja tilastoja, niin suoritusten kokonaismäärä näyttäisi ylittävän taas 5000 (v. 2019 4500 suoritusta) ja taloudellinen tuloskin on selvästi parempi kuin kahdella edellisellä kaudella.

Tapahtumista taitoharjoitukset jatkuvat viikoittain sekä Areenan ratavuorot alkavat joulukuun alusta alkaen. Taitoharjoitus juostaan vielä keskiviikkona 4.11 Lehmon urheilukentältä, jonka jälkeen harjoitukset siirtyvät torstai-iltaan. Taitoharjoituksia jatketaan niin pitkään kuin lumiolosuhteet sen sallivat. Sählyä pelataan sunnuntai-iltaisin Niinivaaran urheiluhallissa ja ensi maanantaina 2.11. alkavat nuorten saliharjoitukset Utran koululla. Talvirastit käynnistyvät tällä tietoa tammikuun lopussa. Seuraa tapahtumia kalenterista tai myClubista ja tule mukaan treeneihin!

Kalevan Rastin syyskokous järjestetään torstaina 19.11. klo 18 Itä-Suomen Liikuntaopiston tiloissa. Tervetuloa kokoukseen!