SM-yökilpailuun tarvitaan lisää talkoolaisia ja harjoitukset jatkuvat kesätauon jälkeen

Koronamylleryksestä huolimatta SM-yökilpailu pystytään tällä tietoa järjestämään suunnitellusti syyskuun lopussa. Ruotsissa samana viikonloppuna järjestettäväksi kaavailtu Tiomila-viesti on päätetty perua, joten SM-kilpailu saanee arvoisensa osanotton. Kilpailuun odotetaan osallistuvan jopa yli 1000 suunnistajaa. Kalevan Rastin omat suunnistajat eivät pääse kilpailemaan, mutta talkoohommia riittänee kaikille halukkaille. Lisätietoa ja lomake, jolla voi ilmoittautua talkoolaiseksi. Tervetuloa mukaan!

Heinäkuussa on vedetty henkeä taitoharjoitusten osalta, mutta keskiviikkona 12.8. treenit taas jatkuvat. Ohjelmassa on viestiharjoitus Kekomäessä. Lisätiedot ja ilmoittautuminen myClubissa. Ketunlenkin rasteilla on leimattu kesätauon jälkeen jo kahtena maanantaina, mutta mukaan ehtii vielä hyvin: tsekkaa Ketunlenkkikalenteri. Ketturyhmien harjoitukset järjestetään syyskaudella Ketunlenkin yhteydessä. Ampumahiihtostadionin ketunlenkillä 31.8. on tarkoitus järjestää samalla myös Kettukisa, ilmoittautumislinkki tulossa kisasivulle lähipäivinä.

Myös sählykausi käynnistyy tällä viikolla. Pielisjoen koulun sali ei ole enää liikuntakäytössä, joten seura sai uuden vuoron Niinivaaran urheiluhallilta. Aika on kuitenkin vanha tuttu eli sunnuntai-ilta klo 18:30-20. Kannattaa tarkistaa Niinivaaran hallin sijainti myClubista, niin paikalle on helpompi suunnistaa! Niin sählyyn kuin taitoharjoituksiinkin ovat tervetulleita kaikki seuran jäsenet!