Suomen Suunnistusliitto tarjoaa maksuttomia koulutuksia

Suomen Suunnistusliitto tarjoaa maksuttomia koulutuksia seuratoiminnan eri sektoreille. Alkuvuodesta 2023 on tarjolla niin ohjaaja-, valmentaja- kuin ratamestarikoulutusta.

Nuori Suunta -ohjaajakoulutus on tarkoitettu yli 12-vuotiaiden ohjaajille, lasten vanhemmille sekä ohjaajaksi aikoville henkilöille. Koulutus toteutetaan kolmessa osassa: Etäkoulutukset järjestetään to 26.1 ja ti 31.1 iltoina sekä lähikoulutus lauantaina 4.2 Joensuussa. Koulutukseen on ilmoittauduttava 12.1.2023 mennessä. 

Nuorten seuravalmentaja suunnistusseurassa (taso 1 valmentajakoulutus) on suunnattu 11-17 vuotiaiden ryhmävalmentajille. Koulutus sisältää 5*2-3h etäkoulutusta sekä kaksi lähikoulutuspäivää, toinen keväällä ja toinen syksyllä. Seuravalmentaja-koulutus alkaa etäkoulutuksilla, joita toteutetaan kahdessa osassa keväällä maalis- ja huhtikuussa 2023. Savo-Karjalan lähikoulutuspäivä on 15.4 Kuopiossa. Ilmoittautuminen Nuorten seuravalmentaja -koulutukseen avautuu tammikuussa.

Ilmoittautuminen Nuori Suunta -ohjaaja koulutukseen ja lisätiedot molemmista koulutuksista

Kuntorastiratamestarikoulutus järjestetään Teams-koulutuksena tiistaina 31.1.2023 klo 18-21. Koulutuksen tavoitteena on sisäistää suunnistukseen ja ratamestarityöhön liittyvät peruskäsitteet ja -tiedot, joita osallistujat voivat hyödyntää kuntorastien ratamestareina. Ilmoittautuminen koulutukseen tapahtuu sunnuntaihin 29.1.2023 mennessä ja mukaan otetaan 100 osanottajaa.

Lisätiedot kuntorastiratamestarikoulutuksesta sekä ilmoittautuminen  

Koko Suomen Suunnistusliiton koulutustarjonnan löydät alla olevan linkin kautta. Seura tukee jäsentensä kouluttautumista. Jos olet kiinnostunut osallistumaan koulutuksiin, ole yhteydessä seuran puheenjohtajaan Hannu Airilaan (hannu.airila@kalevanrasti.fi) kuullaksesi seuran tuesta koulutuksiin.

SSL:n koulutuskalenteri 2023