Syyskauden aloitus

Kesää on vielä jäljellä, mutta viikoittaiset harjoitukset käynnistyvät vähitellen kesätauon jälkeen. Maanantaina ehdittiin jo suunnistaa Ketunlenkki Noljakassa. Tavalliseen tapaan Siiri ja Oskari Silvennoinen olivat suunnitelleet radat ja päivittäneet karttaa. Käytännön järjestelyistä vastasivat Mäenpään veljekset Jaakko ja Ilmari, Maarit-äiti taustatukenaan. Paikalla oli havaittavissa reipasta vipinää ja iloisia ilmeitä. Samassa yhteydessä Ketturyhmien harjoituksiin osallistui kolmisenkymmentä valko- ja punakettua.

Keskiviikkona vuorossa on taitoharjoitus alkaen klo 18. Taitoharjoitukset ovat vaativia suunnistusharjoituksia viikoittain vaihtuvin teemoin. Tällä kertaa suunnataan Kekomäkeen, jossa Kettujunnuille on tarjolla 2 km rata tavallisella kartalla. Kokeneemmat voivat haastaa itsensä pidemmällä radalla käyräkartalla. Taitoharjoituksiin pyritään tuomaan entistä enemmän valmennuksellista elementtiä. Tämän takia harjoitus alkaa ohjelmassa mainittuna kellonaikana, eikä karttoja jaeta ennen sitä. Taitoharjoituksista lisätietoa myClubin kalenterista.

Harjoitukset ovat avoimia, eikä karttamaksua etukäteen ilmoittautuneille ole. Osallistuminen edellyttää ilmoittautumista tiistaina klo 18 mennessä. Huom! karttoja varataan vain ennakkoon ilmoittautuneille, lisäkarttoja tulostetaan ainoastaan ykköskappaleita ja ne maksavat 5e /kpl. Ilmoittaudu myClubissa (jäsenet) tai sähköpostilla toimisto@kalevanrasti.fi (seuraan kuulumattomat tai jos ongelmaa myClubin kanssa).

Kuntorastit ovat jatkuneet läpi heinäkuun ja torstaina jatketaan Lykynlammella. Viikonloppuna kilpaillaan Savo-Karjalan pitkän matkan ja viestin aluemestaruuksista Nurmeksessa. Kisoihin on ilmoittautunut yli 50 rastilaista, joista liki puolet on 14-sarjalaisia tai nuorempia.

Viikon kuluttua sunnuntaina (18.08) starttaa vielä sählyvuoro Pielisjoen koululla. Tapahtumat ja toiminta on tarkoitettu kaikille seuran jäsenille. Tervetuloa mukaan!