Valmennus

Kalevan Rastin valmennustoiminta koostuu laadukkaista päivittäisharjoituksista, vaativista taitoharjoituksista sekä kilpailuihin valmistavista leireistä.

Kalevan Rasti järjestää laadukkaita taitoharjoituksia, jotka ovat avoimia myös muiden seurojen suunnistajille. Taitoharjoitusohjelma on suunniteltu kilpailukalenterin perusteella siten, että taitoharjoituksissa on mahdollista tehdä viimeistelyharjoitus kauden tärkeimpiin kisoihin. Taitoharjoituksissa hyödynnetään seudun parhaita ja vaativimpia maastoja sekä ammattikartoittajien tekemiä laadukkaita karttoja.

Talvikaudella yhteisharjoituksia on tarjolla runsaasti. Kalevan Rastilla on ratavuoro Areenalla sekä sählyvuoro Pielisjoen koululla. Kerran kuukaudessa lauantaina juostaan testijuoksu ns. ”Hullun kolmiolla”.

Lukio-, amk- ja yliopisto-opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua Joensuun Urheiluakatemian aamuharjoituksiin kolmesti viikossa. Suunnistusryhmän valmentajana toimii Lauri Nenonen. Aamuharjoituksissa tehdään viikoittain 1-2 kehittävää harjoitusta ja 1-2 tukiharjoitusta. Talvikaudella pääharjoitukset ovat intervallit, pitkä lenkki ja voimaharjoitus. Kilpailukaudella käydään läpi ennen tärkeimpiä kilpailuja tulevan kisan ennakkoinformaatio ja ominaispiirteet.

Valmennustoiminnan koordinaattori ja talouden seuranta
Jari Väisänen
0500-515180
etunimi.sukunimi@kalevanrasti.fi
Twitter @s_jari

Miesten valmennusvastaava ja miesten viestivalinnat
Antti Harju
040-5838749
etunimi.sukunimi@kalevanrasti.fi
Twitter @PipoHarju

Naisten valmennusvastaava ja naisten viestivalinnat
Tarja Silvennoinen

Joensuun Urheiluakatemian valmennus
Lauri Nenonen
040-5438847
ykk.etunimi@hotmail.com