Valmennus

Kalevan Rastin valmennustoiminta koostuu laadukkaista päivittäisharjoituksista, vaativista taitoharjoituksista sekä kilpailuihin valmistavista leireistä.

Kalevan Rasti järjestää laadukkaita taitoharjoituksia, jotka ovat avoimia myös muiden seurojen suunnistajille. Taitoharjoitusohjelma on suunniteltu kilpailukalenterin perusteella siten, että taitoharjoituksissa on mahdollista tehdä viimeistelyharjoitus kauden tärkeimpiin kisoihin. Taitoharjoituksissa hyödynnetään seudun parhaita ja vaativimpia maastoja sekä ammattikartoittajien tekemiä laadukkaita karttoja.

Lukio-, amk- ja yliopisto-opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua Joensuun Urheiluakatemian aamuharjoituksiin kolmesti viikossa. Suunnistusryhmän valmentajana toimii Santeri Silvennoinen. Aamuharjoituksissa tehdään viikoittain 1-2 kehittävää harjoitusta ja 1-2 tukiharjoitusta. Talvikaudella pääharjoitukset ovat intervallit, pitkä lenkki ja voimaharjoitus. Kilpailukaudella käydään läpi ennen tärkeimpiä kilpailuja tulevan kisan ennakkoinformaatio ja ominaispiirteet.

Valmennusvaliokunnan puheenjohtaja
Jari Väisänen
0500-515180
jari.vaisanen@kalevanrasti.fi

Valmennuskoordinaattori (Leirit, harjoitukset, muu toiminta)

Jere Pajunen
050-5647486
jere.pajunen@kalevanrasti.fi

Miesten valmennusvastaava ja miesten viestivalinnat
Antti Harju
040-5838749
antti.harju@suunnistusliitto.fi

Naisten valmennusvastaava ja naisten viestivalinnat
Jere Pajunen

Mari Väänänen
marivaan@gmail.com

Joensuun Urheiluakatemian valmennus
Santeri Silvennoinen
050-5437333
silvennoinensanteri@gmail.com